Häxan

Det var länge sen jag kände mig så här.. Tom. Jag ser att skalet sitter på men insidan är liksom ba' inte där. Som om jag vore död. Och om jag nu är död så förstår jag inte varför jag inte är himlen. Jag trodde att man skulle komma till himlen när man dör. Det här kanske det här som kallas limbo. Det som är mellan himmel och helvete. Det som också kallas jorden. Just ja. På den ökända planeten Tellus vars invånare inte bara saboterar dess miljö utan också saboterar varandra. Är det inte prästen Kerstin som frusit fast i en bil, så är det Papa Dee som åker dit för att ha misshandlat som flickvän, barnen kallar varandra för "hora" och "fitta" i skolan, föräldrarna har ingen pli, man misshandlar demenssjuka (Varning för känsliga personer!) och man förråder sina vänner. Behöver jag fortsätta?

Ordet "Elak" har, för övrigt, det senaste dygnet fått en helt ny innebörd.
Här finns en sida för den som vill bli elak.

Så, det var allt från Häxan.. Som de har börjat kalla mig.
En vodou- docka som tar borta de onda krafterna. Man skulle ha haft en sådan. Undrar hur många människor den hade lyckats sålla bort? Åtminstone ett par..


Kommentarer
Postat av: prinsessanadia

Världen är verkligen en grym plats. Inte för alla dock. Vissa går igenom livet som i en bubbla. Men för de flesta är livet ibland skit. Hemskt att man bor i en värld där folk mördar och våldtar, och med meningen vill göra andra illa. Konstigt! Tänk om vi alla kunde vara snälla mot varandra istället.

2011-01-30 @ 17:58:45
URL: http://www.prinsessanadia.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0