Michelin on Vodka

Jag stod på min balkong i natt och tittade runt. Tittade på en kille som gick med stora hörlurar, handen rätt ut i vädret och i handen höll han en freestyle. En freestyle! (God, do they even make those things today?)
Samtidigt som han gick in i sin trappuppgång kommer en rund man i gul jacka och en påse vinglandes. Han såg ut som en Michelingubbe som druckit lite för mycket Vodka. Druttar åt höger, druttar åt vänster.. Barum barum barum, barum barum barum!
 
Jag såg en lampa tändan i lägenheten mitt emot mig. Där hade killen med freestyle gjort entré och nu var han naken! Spritt språngande gick han runt där inne i mörkret. Endast halllampan var tänd. Den gjorde att jag kunde skymta denna beniga rumpa. Han vände sig aldrig om. Tur var väl det. Jag hade kanske fått avsmak för allt som dinglar för all framtid.
 Michelingubben fortsatte att vandra. Jag bad till Gud att han inte skulle ramla och slå sig fördärvad på den isgata han vandrade på. Alla vet hur Vodka och isgata gör sig tillsammans. Det hade kunnat sluta med Sahlgrenska och jag hade varit tvungen att bli hans räddning i endast morgonrock. Jag ville inte bjuda Gud på det scenariot. 


 +=


Kommentarer
Postat av: Sandra - Dirtytalk med en deporterad dalkulla

Man ser mycket spännande när man börjar iaktta världen omkring sig.. :)

2011-01-31 @ 11:58:13
URL: http://sandravardag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0