Hopp, sa grodan!

 Igår kväll satt jag hos min kollega Björn, tillsammans med två av mina andra bästa arbetskamrater. Björn hade varit duktig och styrt upp hembakat bröd och fisk/skaldjurssoppa som han med stor möda hade fixat. Vi tjötade, tyvärr om jobb och sådant man inte kan snacka om jobbet, trots att vi hade lovat varandra att försöka hålla oss borta ifrån jobbsnack. Varför snacka jobb när man inte ens får betalt för det? Nja, vi får nog allt ta och öva på den där biten! Det var i alla fall trevligt och att komma hemifrån var precis vad jag behövde.

Sen kan jag vid nästa rapport tala om att jag har råkat ut för en Telia- situation igen. Föga förvånande va?
Hur som helst satt jag runt 20:00 i tisdagskväll och ringde ang. virusskydd som tycktes ha ballat ur. Jag möttes av någon tant där som skulle kolla med någon som skulle kolla med någon - Var god dröj, "Du har nu plats ett i turordning" och 14 minuter senare var den en flicksnärta som svarade. Jag förklarade om situationen igen och hon ber mig dröja, för att sedan komma tillbaka och säga att kontoret jag skulle till är stängt sedan två timamr tillbaka. Vad fint av er att spotta på min tid! Hur svårt var det att säga det innan jag satt och pillade navelludd i 15 minuter? 15 minuter är inte lång tid men väntar man på något så kan 15 minuter snabbt förvandlas till en evighet.
Typiskt Telia.
När jag sen kom hem för att undersöka saken själv så insåg jag att det inte var något fel. Det var säkert störningar i Telias säkersurf- uppdatering just när jag fipplade med skiten.Kommentarer
Postat av: Sandra

Det är fan omöjligt att inte prata jobb när man hänger med kollegorna utanför jobbet.. Det sker per automatik! :P

2011-01-23 @ 00:18:47
URL: http://sandravardag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0