I need a dollar


I´m single- boxing again. Lika bra det. Inte det att jag inte är förhållande- typen. Nog är jag det alltid men ibland så är det bara meningen att två människor inte ska vara med varandra. Det spelar liksom ingen roll hur mycket man tycker om varandra. Man har olika ambitioner här i livet osv. Det som är viktigast för mig är att jag får ha mina vänner. Går man inte ihop med mina vänner.. Then who the hell are you?

Nu har jag sökt extraknäck som PA - Personlig assistent. Jag vill göra något mer för mina 20 resterande % jag har att bruka. Dessutom kan en radbrytning i det här kapitlet vara det utlimata.
Det värsta är att jag måste skicka en bild på mig själv. Öh? Med rosa ögonbryn kanske? Gud hjälpe mig med detta. Kan jag inte få rita en fantombild i paint istället?


Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag ritar en bild åt dig. Orora dig inte fru. Har mad paint skills.

2011-01-05 @ 22:37:56
Postat av: P

Ta vilken bild som helst, du ser ju alltid strålande ut :)

2011-01-06 @ 11:53:22
Postat av: Bela

Ana: Du är välkommen med en respresentabel bild då! :D Jag litar på dig.P: Du förgyller min dag här. Komplimanger snålas det fan på över hela världen. Jag bockar (Eftersom att jag är halvman, kan jag inte niga).

2011-01-06 @ 15:56:01
Postat av: Sandra

Det här med förhållanden är onekligen komplicerat! :P

Kul med lite nystart.. Tror du skulle passa ypperligt som personlig assistent!Nu har jag iallafall messat dig, men fick inget svar? Har du bytt nummer? Nåt knas i cybervärlden! :P

2011-01-06 @ 20:45:53
URL: http://sandravardag.blogg.se/
Postat av: P

Lyckas jag förgylla din dag med så lite så är jag nöjd - jag kan dock hålla med om att det snålas med komplimanger!Nu har jag dock dragit mitt strå till stacken för den här gången :o)

2011-01-06 @ 23:11:43
URL: http://analog.techmonaut.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0