Instinct igus crede

Jag skulle sälja en urgammal mobiltelefon igår. Jag och en kille som kallar sig för "Johan Berglund" från notblack@live.se hade kommit överrens om att ses klockan halv två vid Johannastatyn i Göteborg. Av någon underlig anledning fick jag en olustig känsla över detta. Det gick för lätt liksom. En affär ska ju gå lätt men inte lätt.
 När jag väl började närma mig Johannastatyn så fick jag bara en riktigt dålig magkänsla och sa till mig själv: Gå härifrån. Det här är fel.
När jag var framme tittade jag mig snabbt runt och det enda jag kunde skymta var två snubbar som såg jävligt skumma ut. Jag gick därifrån. Jag sket faktiskt i om jag hade en avtalad tid. Detta kändes inte bra och för första gången kan jag ha gjort ett riktigt bra val.
 När jag kollade upp hans mail, så går man till mötes: En lögnare. Jo visst. Han har fuffens för sig på nätet. Ljuger om affärer och ålder osv.

Mitt tips till folket är bara: Instinct igus crede.

Kommentarer
Postat av: Anders Jolle

Åfyfan. Skönt att du är okej.

2011-01-30 @ 23:46:55
URL: http://andersfrihamn.wordpress.com
Postat av: Emelie

tur att du gick därifrån. jag har varit blåögd och naiv alltför många gånger och struntat i magkänslan och det går alltid åt helvete :P så fortsätt med att följa din magkänsla, jag ska också börja med det ;)

2011-02-04 @ 09:53:42
URL: http://emimys.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0