Kära Moder jord


 Ja, det är ju själva fan.
Inte nog med att man sliter häcken av sig som en trogen undersåte och inte ens får vare sig plogade vägar eller vägar som är sandade nog mycket för att man inte ska ramla och slå ihjäl sig (Kom ihåg nu, Reinfeldt, att ju färre medborgare du har desto färre skatt, din fjant! Hur ska du nu ha råd att vara dum, när inte ens Maud kommer att finnas där till undsättning?)
 Nej, utan nu ska vi dö också! Alla tillsammans, hand i hand. I alla fall om man får tro den här jäveln, som pratar om att Jesus nu kommer tillbaka efter att 8000 fåglar trillat ner på marken. Dvs att man ska ge fan i att tro på Jesus i det här fallet då, om man nu vill behålla sin livsglädje. Eller.. Eftersom att alla kristna människor lever i det bekymmerslösa livet (Du vet, i det här tråkiga livet där man varken får supa, knulla eller svära) så antar jag att de inte har något att oroa sig för. De ska ju till himlen vetja. Själv får jag nöja mig med att ta hissen till källarvåningen och basta mig svettig for the rest of my life.
Apokalypsen.. Jo, pytsan!

Kommentarer
Postat av: The vrång beer

Det vore ju underbart att kunna leva och tro att allt alltid löser sig och att man kommer till himlen när man dör. På det sättet är ju kristendomen och alla andra religioner en bra grej. Eller? Borde väl kunna likställas med någon sorts drog; man lever i en drömvärd. Det känns bättre att leva en pessimistisk sanning än att leva en bekymmerslös lögn.Min religionsbild:

Religionen skapades i ett vakuum av brist på naturförståelse. Snart insåg den maktgirige människan att religionen är ett otroligt kraftfullt redskap när det gäller att styra stora folkmängder, och vips föddes en hel drös organiserade religioner (maktsfärer) som än idag nöter mot varandra, ibland genom mission, ibland genom krig!Du (och alla andra som läser bloggen) är välkommna att konvertera till Björnismen, en religion där jag själv är den enda som kan prata med gud och alla måste göra som jag säger! Gör man bara det så kommer man till himlen. Var inte vrång nu, gå med; vi börjar samla in pengar till mig.2011-01-08 @ 16:11:56
URL: http://www.google.se
Postat av: snabbisen

Åhh! Den där kristna fjanten är så bortkollrad att han inte ser något annat än Jesus. Döda fåglar = Jesus, Sommar = Jesus, Big Bang = Jesus. Den dagen Jesus kommer för att besöka honom kommer han vara så upptagen med att finna tecken efter Jesus att han kommer att hamna i helvetet.Åhhhhh Gud kom och hämta hem honom nu.....

2011-01-08 @ 20:08:04
URL: http://snabbisen.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0