Labyrint- vägar i akutläge - Ingen bra idé

Mathias fick följa med mig till vårdcentralen sent igår kväll. Med outhärdliga smärtor i urinblåsan, magen och njurarna trodde jag att jag hade åkt på njurbäckeninflammation eller dylikt. Jag kunde inte sitta still, kunde definitivt inte stå upp eller för den delen gå någonstans, så jag satt i två timmar och kalkylerade; Hur ska jag ta mig från Hisingen till Landala utan att (seriöst) dö på vägen? Många tankar for igenom huvudet.
Bilresan till Landala gick hyfsat. Mot Landala vårdcentral får jag ta hjälp av en karta för att hitta. Genom den gränden mot den gränden till den gränden (Labyrint i akutläge är ingen hit!).
Väl där inne sprang jag rätt in utan att betala, kolliderade med husets gynekolog och nästan skrek: "TOOOAAALEET!" Där borta, pekar han´och ser något förbryllad ut. "Ja, men jag ska ju ta ett prov!" säger jag i 150 i tron om att det skulle gå fortare. Medan han förklarade hur jag skulle göra, var jag redan halvvägs till toaletten.
Hela historien påminde mig om Gust & Gryvels - Andlig vägledning. (Måste upplevas!)Idag mår jag betydligt bättre. All thanks to a pill! Inget jävla joll - Ge mig medicin! I´m about to die here! <- Kan bli en nödlösning om det skuller tjaffsas om tranbärsjuice eller något.

Kommentarer
Postat av: Anders Jolle

Underbar film, tack det skrattet behövde jag. Och tack för kommentaren om den galne amerikanen :)

2011-01-26 @ 16:12:34
URL: http://andersfrihamn.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0