Let the rockoff begin!


Andreas in a nutshell gav mig en svart hoodie idag med brodyr fram och bak. Han har en likadan. På baksidan står det "Beauty" på min och "Beast" på hans. Inget vi någonsin kommer att ha tillsammans. Vet inte riktigt vad han tänkte där.. I get the point om själva namnvalet men hur fan tänkte han med att trycka upp det på tröjor? Men det var ändå sött av honom. Spanks!
"Hells Bells" har han kallat mig från första dag vi började umgås och därav brodyren framtill. Hells Bells är också en gammal låt av AC/DC, för den som inte visste det.

hoodie


"Huvud, axlar, knä och tå. Knä och tå!"


Kommentarer
Postat av: Sheriilyn

svar: Haha, jag såg det. :)

Chaplin är filmens och komikens fader ju! Han gjorde film från 1914 till 1967, och han är ju mest känd för sin karaktär "Luffaren" (med mustachen, käppen och hatten). Det är liksom original. ;)Tack ska du ha!

2011-01-24 @ 10:44:50
URL: http://sheriilyn.blogg.se/
Postat av: prinsessanadia

Det sägs ju att det är tanken som räknas. Hade min sambo gjort sig en sådan ansträngning åt mig så hade jag varit tacksam. Som sagt så är det den fina tanken som räknas ;)

2011-01-24 @ 11:54:51
URL: http://www.prinsessanadia.se
Postat av: Bettan

sv: såg nu att dom inte hade nån hallonröd uppe. Och då kom jag på att det är ju därför jag alltid ringt dom om det förut, för dom har ju fägen, bara att dom inte lagt upp den.

Men dom senaste två åren har jag åkt till deras butik o köpt varje gång jag vart i Sthlm , så därför glömde jag att det inte fanns på hemsidan.

så testa ring:) eller kolla rapunzelofsweden, dom kanske har hallonrött som det bara är att klicka hem:)

2011-01-24 @ 12:10:46
URL: http://roseofdespair.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0