Mamma maffia #2

Jag läste Aftonbladets artikel om Miranda Kerr som hade slängt upp en bild på sig när hon ammar sitt barn och det här ska tydligen ha skapat debatt.
Alltså, det är en sak om man själv väljer att amma och sen visa bilder på det (Varför man nu skulle vilja det?) Däremot förundras jag mer över mammor som envisas med att slänga upp patten mitt på ett café och upp i min cappuccino som toppas av härlig komjölk, som faktiskt också kommer från ett sorts bröst. Den tanken hinner ju sällan slå mig annars men med små förnimmelser blir snabbt påmind om vad det är man stoppar i sig. Tack där, mamma- maffia, som inte bara nöjer sig med att köra på mig med barnvagnen utan att be om ursäkt utan som sen också måste blotta denna barm med 30 cm vårtgård på var sida och ett barn som ser ut som en liten farbror.
Sen blir de förbannade när man regagerar på att deras äldre barn kastar mat omkring sig, lever om runt borden och skriker. Vet hut, unge!
Ska det va så?


Kommentarer
Postat av: Bettan

haha TÄNK ännu en gång var fan bra xDxD

2011-01-24 @ 16:45:41
URL: http://roseofdespair.blogg.se/
Postat av: Ekosexuell

Varför denna skräck för lite nakenhet? Det är fan så mycket mer naturligt att amma sitt barn än att dricka en sönderavlad kossas bröstmjölk.

2011-01-24 @ 17:37:52
URL: http://ekosexuell.blogspot.com
Postat av: Frida

"amma är naturligt,en mamma som ammar sitt barn är fint" osvosv. Själv tycker jag inte att det är det minsta trevligt att få en patte i ögat när man är ute någonstans. allra helst inte när man äter. bröstpump, nappflaska, amningsrum eller skyl åtminstone eländet, för bövelen

2011-01-24 @ 22:26:38
URL: http://fridae.blogg.se/
Postat av: prinsessanadia

Jag håller med dig! Skrev också ett inlägg om just denna artikel i förrgår och den har skapat en hetsig diskussion som just nu består av 27 kommentarer. De flesta från Lady Dharmer som är för att slänga upp tuttarna vart hon än är.

2011-01-25 @ 12:08:03
URL: http://www.prinsessanadia.se
Postat av: P

Jag tycker alla tjejer som inte ammar ska slänga upp tuttarna, på så vis kan vi avdramatisera det hela - själv tänkte jag dra staken i bordet om det är okej med övriga!

2011-01-25 @ 13:25:41
URL: http://analog.techmonaut.com/
Postat av: Sandra - Dirtytalk med en deporterad dalkulla

Fast.. Ska man stanna hemma bara för att man ammar? För det blir ju så då.. Är ungen hungrig, så är ungen hungrig. Och det finns ju inget vettigare alternativ än att amma, amning är det mest näringsrika som finns. Jag upplever aldrig att dom som ammar kastar upp brösten i fejset på nån, dom gör lite diskret det dom måste och så var det med det. Jag förstår inte varför det är en big deal. Det är en bit av ett bröst man ser, inte så att dom flashar fittan direkt! :P

2011-01-25 @ 15:29:09
URL: http://sandravardag.blogg.se/
Postat av: the CLOWNCUNT

P: Du har helt jävla rätt! Sådär tänker jag också, förutsatt att pattarna är snygga för det var också den biten jag ville ta fram när det gäller amning: ALLA bröst är inte lika aptitliga!

2011-01-25 @ 16:10:40
URL: http://larvamasturbation.blogg.se/
Postat av: P

Jag kan inte annat än att instämma! Men visst är dom snygga så...fram för mer nakenhet i samhället! Mer bar hud åt folket!Jag tror precis jag har kommit årets paroll inför den 1:a maj på spåren, får spåna lite till bara - kan bli bättre än förra årets som löd "Nej till att stanna på mellanliggande stationer - Ja till direkttåg"!

2011-01-27 @ 09:59:55
URL: http://analog.techmonaut.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0