När ska Reinfeldt tänka som en låginkomsttagare?


 Våra allra käraste Åbergs pappa Fredrik "Åsnan" Reinfeldt vill sänka skatten ytterligare. HURRAY! Och vart ska du få alla pengar ifrån då? Alla pengar som ska gynna oss medborgare, oss låginkomsttagare?
Det här med att åka buss skulle förstås kosta oss var och en lite mer. (Han måste ju helt enkelt ha en stor trästubbe från öra till öra.)
 Jag förstår inte.. Jättebra med mer pengar i plånboken men det blir ju för fan dyrare för mig om jag måste betala enskilt för allting som anses vara statligt, för att staten inte har pengar att försörja dem. Det är ju låginkomsttagarna som utnyttjar kollektiva färdmedel och den kommunala sjukvården etc. Allt det som ägs av staten i princip.
Om alla la in en gemensam slant till den statliga budgeten hade man ju inte behövt fundera på hur den fortfarande skulle kunna ägas statligt och alla ska kunna ta del av det för en billig peng. 
Sen drar man in på arbetare, för att man inte har råd att ha kvar dem. 
 
 Samtidigt som befolkningen ökar, drar man in på vägarbeten som t ex skottning, snöröj osv, SAMTIDIGT som alla böter höjs. Okej, det är alltså inte okej att dö i bilen men det är okej att dö utanför bilen? Jag menar, du måste ha bälte (!) men att ramla och slå ihjäl sig gör ingenting. Att bryta ett eller två ben gör ingenting. Det kostar ju staten multum förstås men det gör ju ingenting. Fortfarande indragningar, trots att allt av allt elände förhöjs och ingen hjälp finns. Den allmänna sjukvården blir skit, de billiga och kassa spårvagnarna från Italien är inte gjorda för vårat klimat och kan därefter inte anpassas efter vårat klimat. Vi blir utan färdmedel. Vi kommer försent till jobbet. Till jobbet där våra medarbetare är. Där våra medarbetare får slita häcken av oss medan vi är försenade. Våra medarbetare som blir tröttare för att de får jobba hårdare, våra medarbetare som i längden får lida lite mer.. Som i sin tur inte orkar mer. Så ser världen ut. Du klarar dig inte utan mig och jag klarar mig inte utan dig. PERI- fucking- OD. Gör nåt det och bidra till den allmänna kassan. (Akta er för djupa, giriga fickor bara!)

Kommentarer
Postat av: Bettan

det var hallonrött, ja:) köpt på tajmahal.se

2011-01-10 @ 23:51:43
URL: http://roseofdespair.blogg.se/
Postat av: The vrång beer

Sänkta skatter är ett bra sätt att lura folk att rösta på dom onda. För min del kan vi köra 50% skatt)

2011-01-11 @ 00:15:37
URL: http://www.google.se
Postat av: Svensk knegare

Han vill spara på budgeten.
Han kör över dom som har vaniga jobb=
(Att få sverige att gå runt)
minska lönerna på deras egena löner med 1% motsvarar
ca 10% per arbetarens skatt(låginkomsttagare).
Där finns pengar att spara istället.
Det blir kommer att bli mer fattiga &
fåtal mer rika.
sverige är på väg till ett 4e inbördeskrig SNART.


Svar: Lugn ba' lugn. De rödgröna kommer att sopa av mattan med borgarna. Håll modet uppe.
belaland.se

2014-03-01 @ 22:29:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0