Pedofiler tar andras semesterbilder

Jag har länge funderat på mammor som lägger ut bilder på sina barn nakna. Semesterbilder där barnen springer och leker i bara mässingen, när barnen leker i badkaret hemma eller också bara står med kläder på överkroppen med nederkroppen spritt språngande naken. Visst är det helt rubbat att man måste tänka sig för innan man lägger upp bilder men däremot BÖR man göra det. Jag hittade en gammal artikel i Expressen där man beskriver just det jag vill säga.
 Sen fattar jag å andra sidan inte varför man måste knäppa kort på barnen just när de ÄR nakna. Det finns ju en uppsjö av bilder i en mammas hårddisk på barn dag ett, två och tre osv. Man kanske ska ta lite mer anständiga bilder på sina barn. Det är bara vad jag tycker.
Det finns en jävla massa sjuka människor där ute med goda redigeringsprogram - Och jo, det kan hända någon som Lady Dahmer också. I´m just saying.

Mamma- maffia (Alla mammor) måste börja tänka två, tre och fyra gånger innan hon slänger upp bilder på sina barn. PERI- fucking- OD.
Ge inte pedofilerna fler sjuka idéer och fantasier. Motarbeta dem för fan!

Kommentarer
Postat av: Emelie

Jag har aldrig tänkt på det förut, men det är ju SÅ sant!! Det är helt sjukt! Satt och scrollade din blogg lite, den är jätte intressant!

2011-01-26 @ 12:50:00
URL: http://emimys.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0