Pinks nya musikvideo

"Fucking perfect" heter låten och enligt Aftonbladet skulle videon chocka människor världen över. Jag tyckte att den var bra och skildrar definitivt världen som den är. Det är bara att kolla in Stureplans- monstret Kissie (Vars blogg man ska undvika om man inte vill få virus på sin dator!) som förstör förebildspoängen att vara sunt inställd till livet och dess godheter.
 För den sakens skull vill jag ju bara klå henne med en järnhandske och se till att all konserveringsmedel åker ut med en smäll. Vad trött jag blir på all uppståndelse som blir runt henne - Varför ger man henne uppmärksamhet i media överhuvudtaget? Det ger henne ännu större chans att fördärva livet på tusentals unga brudar som inte vet bättre än att: "Äta bör man, annars dör man". Hur lätt kan det vara att inte låta sig påverkas av någon som har fått ett sådant stort forum som Kissie- jäveln?
Nej, det är inte Kissie som är idioten - Utan media!

Kommentarer
Postat av: pimpXprincess

Jag tycker inte att videon var chockerande, men väldigt bra. Speciellt eftersom dom flesta artister/kändisar nästan bidrar till det där. Hemskt att säga, men ja... jag tror att du förstår vad jag menar. Det är skönt att se att någon så känd som Pink gör något som betyder något.Jag håller för övrigt med om att det är medias fel, för jag tror att "Kissie" själv har påverkats. Det må ha börjat som ett skämt, men man ser ju tydligt hur förstörd hon har blivit av det. Att man som så ung ska "behöva" operera sig och ändra utseende så rejält är hemskt. Visst har vi alla något som vi har komplex för, men att det ska gå så långt är hemskt.

2011-01-23 @ 14:03:08
URL: http://www.pimpxprincess.se/
Postat av: Deniz

Sv: Tack så mycket :)

2011-01-23 @ 17:05:13
URL: http://bengibong.blogg.se/
Postat av: KAJSA.

Jag tycker personligen inte att videon är särskilt chockande, men jag förstår folk som tycker det. Vissa vet helt enkelt inte hur det ser ut idag.

2011-01-23 @ 17:51:06
URL: http://atasteofarmageddon.blogspot.com
Postat av: Fia

Ville bara säga att jag diggar din blogg grymt mycket!

Kram, Fia

2011-01-23 @ 18:36:58
URL: http://thatgrrl.blogg.se/
Postat av: Bettan

jag brukar ringa dit:) men har dom det inte uppe på hemsidan?:O

2011-01-23 @ 22:51:41
URL: http://roseofdespair.blogg.se/
Postat av: Sandra - Dirtytalk med en deporterad dalkulla

Jag förstår verkligen inte hur folk kan bli chockade.. Är människor så inihelvete jävla blinda att dom inte ser vart världen är på väg? Hur ungdomar idag mår? Då är det fan tragiskt alltså! Pink har alltid dragit sitt strå till stacken och försökt öppna ögonen på folk världen över, och ännu en gång har hon lyckats på ett klockrent sätt! Hon är awesome!

2011-01-24 @ 21:45:38
URL: http://sandravardag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0