Självinsikt De Luxe


 Jag har varit hos Sofia och kollat på en handbollsmatch (Sverige var något överlägsna om man säger så. Är jag patriot nu?)
 Efter det körde vi stenhårt på Alias. Dagens medlemmar var Maria, Sara, Emma, jag och Sofia.

Det lustiga med att spela spel är just när man får ta del av andra människors både bra och dåliga egenskaper. Ja, det blir också svårt att inte blotta sina egna.
Jag är egentligen ingen dålig förlorare. Helt ärligt ska det alltid vara "Må bäste man vinna". Vad är det annars för vits med att spela om man fuskar eller försöker ta åt sig äran av någon annans insats?
 Däremot märkte jag under kvällens omgång att mina FBO (Förbättringsområden) är att inte få panik, höja rösten och bli irriterad när vi kör spel där man måste förklara saker & ting. Jag ballar ju uppenbarligen ur direkt - Och det är en egenskap som jag inte vill äga. (Kan man ge bort det till någon? BRIS?)
Det gör jag ju för att jag vet att jag är dålig på att förklara saker och ting. I alla fall ibland. Och dessutom tenderar jag att bli osammanhängade också. Så fruktansvärt medveten om det är jag också, vilket irriterar mig ännu mer. VA?! Har jag dåliga egenskaper? NEJ NU !?¤"#%!!!

Att förklara en väg för någon är ju som att bokstavera på persiska. Helt jävla obegripligt. Sen hetsar jag upp mig i onödan och gastar på den som inte fattar, fast det hela hänger på mig. Det är ju mig jag borde slita och dra i håret på och ingen annan.
Stackars medmänniskor, fattar ni vem ni har att göra med eller? Bara gör alla en tjänst.. Fråga inte mig om vägen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0