Tänderna trillar ut på mig


 Jag fick lov att beställa tågbiljetter till Orsa. Som om hälften av mitt liv består av Orsa. Jag har både min frisör och min tandläkare där. Varför sluta med något som fungerar? I really don´t get it. Frisören besöker man högst 4 gånger per år och tandläkaren absolut högst en gång per år.
 Jo, då är det så här att glupska lilla flicka åt upp sina tänder i dag. Eller vänta här, den trillade ut av sig självt. Efter 6:e negerbollen (Just ja, hets-mot-folk-gruppen-lagen sa något om det ja..) "Pärlsockerbollen" så tyckte jag mig ha fått något mellan tänderna. Eller? Tungan hade varit och pillat på tanden i över 10 minuter när jag började inse att 1/4 av tanden faktiskt var borta. Det var ingen boll som satt fast där inte. Fan också! Tänder som är så vansinnigt dyra också. Men va' fan kan de vara värda om de går sönder efter 23 år? Dålig kvalitet där, far min! Ni byggde inte tillräckligt bra..
Nu är det liksom en vass jävla kant där som tungan inte riktigt kan låta bli, vilket gör att jag låter som ett mongo när jag pratar. Så där "lätt & lagom" mongo. Ska det va' så?
Det är åldern..

Orsa, 7-13 februari..

clowncunt

En gammal mongobild från -07.


Kommentarer
Postat av: hannah

så passande att du kommer snart, såg nämligen i ett annonsblad idag att scott-eleverna har börjat med massage nu.. 100 spänn ;)

2011-01-13 @ 23:12:47
URL: http://snittan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0