Tips på lekar till festen?


 Hittills har vi lyckats lista upp ett par lekar, men fortfarande saknas några. Har ni några grymma tips får ni gärna dela med er av dem. Släpp lös barnasinnet och plocka fram de gamla lek- arkiven från förr.
Jag kanske kan fräscha upp minnet med:

* Äta kex och vara först med att vissla. (Inte fullt så enkelt som det låter faktiskt.)
* Äpplet i vattnet. (Med förbundna händer bakom ryggen, ska man försöka få tag i ett äpple som simmar i en skål med vatten, med tänderna.)
* Efter ovanstående ska man med förbundna händer ner i en skål med mjöl och leta efter en sockerbit. (Kan bli intressant att se hur fan man ser ut efter det..)
* Mums- mums- tävling. (Vem äter flest?)
* Äta vaniljmunkar med socker på UTAN att slicka sig runt munnen.
* Marshmallows i munnen (Vem får in flest?)

Sen behövs något mer. Jag funderar på om man ska göra en Fångarna- på- fortet liknande med burkar innehållande ÄCKLIGA, obeskrivliga saker. Kan bli en hit! En burk med bajs.. En burk med Bellas uppkastning från en kväll på Gretas (Om det hade varit så att jag druckit alkohol och sen besökt Gretas, så hade jag lovat er en kaskadspya. Där råder det alltid en salig blandning av olika shots, öl och drinkar. Been there, done that!)


Bjussar på en bild på mig och Nick på min Halloween- fest, där jag för övrigt ser ut som något som kanske har tagit betalt på Andra långgatan..


nick och bella


Kommentarer
Postat av: Sandra

Väldigt mycket äta där alltså.. Hur fan ska jag få plats med det i min mage? :PGå med en galge mellan benen i snitslad bana är alltid spännande.. Äta banan som nån klämt fast mellan benen utan att använda händerna (ÄTA igen!).. Musikgissartävling ála Så ska det låta.. Knyta en penna runt magen som hänger ner där bak, som man sen ska lyckas doppa ner i en flaska ståendes på golvet.. Finns massor ju! :D

2011-01-10 @ 21:34:57
URL: http://sandravardag.blogg.se/
Postat av: bela

ah, det där med pennan och flaskan hade vi också på listan. fast istället för penna hade jag tampong.

så ska det låta- arkivet är alltid spännande!jag insåg att det blev mycket ätande men det är tur nog inte en och samma människa som ska trycka i sig alltihopa! :D

det är bra sandra! jag visste att du var kreativ! mer mer mer!

2011-01-10 @ 21:41:57
Postat av: Sandra

Å att två personer ska försöka ha sönder en ballong mellan sig utan att använda händerna är fantastiskt roligt! Och galet mycket svårare än man tror. :P

2011-01-11 @ 09:17:34
URL: http://sandravardag.blogg.se/
Postat av: P

Den där sätta svansen på åsnan då, vem som ska vara åsna kan man ju alltid lotta om eller något!Tjusig bild förövrigt, as always :o)

2011-01-11 @ 09:21:16
URL: http://analog.techmonaut.com/
Postat av: Anna

Twister är alltid lika kul :)

2011-01-11 @ 12:31:52
URL: http://mrsmagic.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0