Nyår i Hede


 Hemkommen efter att ha spenderat 4 dagar i Hede. Nyårsdagen var dagen man skulle ha åkt tillbaka till Orsa, om det inte vore för att man var tvungen att stanna ännu en dag, för att grabbarna vill leka av sig på skotrarna först. En annan tyckte att skoterturen i torsdags var nog mycket. Det var inte alls någon höjdare. Jag frös mest och det var guppigt. Det är ett under att man inte slog av skidorna där ute på alla jävla grenar, kvistar och stubbar. 
Jag satt bakom Mathias som inte var alltför bra på att köra, jag flög av två gånger. Båda gångerna dykandes med huvudet rätt ner i snön. Det å andra sidan var jävligt roligt. Ungefär som en struts. Vilken förvandling; Från Bella till struts. Det är ju lika bra att stoppa huvudet i marken ibland.

Nyår var.. Trevligt men stundstals obehagligt. Fyllekärringar som inte behärskar vin, gott sällskap och stark integritet bör kanske hålla sig hemma på annan ort. 
Det är ju själva fan att man ALDRIG kan fira en högtid eller andra festliga tillfälligheter utan att någon imbecill fjant ska komma och sabotera stämningen med sin blotta närvaro. Gör om det och skjorta' blir tom, sa jag te dig!
Dessutom fyllde syrran 22 bast. Jag hoppas att hon hade det någorlunda bra.
Jag är inne på sista versen, Orsa. Imorgon är det dags att åka hem till Göteborg igen. Det ska bli skönt att få komma hem och spendera en dag hemma och sortera ut lite skit efter 2010.


folk

syrran fyller år


gruppbild


Kommentarer
Postat av: Sandra

Fint litet gäng! :D

Jävla synd att vi inte hann ses nåt! Men jag tycker nog tamejfan att det är dags för mig att våga mig ner till Götet! :P

2011-01-03 @ 22:04:59
URL: http://sandravardag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0