Misstag med mat


 Det finns en sak, av ett par till, som jag inte gillar. Urusla förpackningar. Ni vet, förpackningar med ris från exempelvis Eldorado eller Willys (Vill bara flika in med att jag inte köper något från Eldorado av en ren principsak) som innehåller t ex ris. Man köper en 2 kg rispåse som man klipper av toppen på. Sen räcker det med att man måste slita lite i den för att kunna hälla ut något. Vad händer? Påsen får en öppning från topp till botten, 1/4 av allt ris åker ut och där står man sen med strumpor som på ett risfält med svärord man själv troligtvis har skapat. (!"#¤%&!)
 Det är egentligen inte det värsta. Det värsta är när man gör misstaget att lägga in påsen försiktigt längst upp i skåpet för att låta den ligga där till nästa gång. 3 månader senare tar man ner påsen och 2/4 av innehållet åker ut på golvet. Tack vare att man ett: Inte har lagt på minnet att påsen har en enorm jätteöppning, två: Inte har lärt sig från de trehundrafemtioelva andra gånger man gjort just det misstaget.
Summan av kardemumman blir det tämligen dyrt att ha ris och en jävligt risig hjärna.

Kommentarer
Postat av: Sandra

Vad är det för del på Eldorado da? :P

2011-01-10 @ 21:24:41
URL: http://sandravardag.blogg.se/
Postat av: The vrång beer

Skärpning, Eldorado är bäst! Bara du som är för kass på att öppna förpackningar) Ska lära dig några knep när vi ses nästa gång.

2011-01-10 @ 22:12:03
URL: http://www.google.se
Postat av: Ana

Det var därför jag alltid hällde över t.ex. ris och havregryn i plastbehållare från Ikea. Sånna där med ett smart litet doseringslock. Som värsta tanten. Tant Anna. :(

2011-01-10 @ 22:57:31
Postat av: bela

Björn: Jag VISSTE att du skulle skriva sådär. Just därför inflikade jag också med att Eldorado inte rä något för mig ;)

förresten gör jag kvällspass på torsdag. du också eller? hoppas det!

2011-01-10 @ 23:20:19
URL: http://larvamasturbation.blogg.se/
Postat av: bela

Ana: Nej, du är inte Tant Ana. Du är Fru Ana. Och dessutom är det fan bra med behållare. Jag har bara inte fått tummen ur att åka till IKEA. Du vet, behållare of anykind är kanske inte första prioritering och när man väl behöver dem har man dem fan inte. TYPISKT säger jag bara!

2011-01-10 @ 23:32:46
URL: http://larvamasturbation.blogg.se/
Postat av: VRÅNG

Willys ris är ju återförslutbart!! Underbar förpacking!

2011-01-12 @ 13:39:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0