Nej till barn!

Jag behöver ju bara höra "9 månader" för att fatta att graviditet inte är/eller kommer att bli en del av min grej eller mitt liv. När jag sen läser saker som t ex att spy på sin chef, så står det desto tydligare för mig; Det blir fan inga barn gjorda här! Skönt! Jag slipper spy, få hängpattar, håravfall, bristningar, humörsvängningar, sömnbrist, prestationsångest inför uppfostringen (Det lär ju vara svårare än vad man tror. Att göra en annan människa till en BRA människa måste ju vara 2000- talets svåraste uppgift.) Jag menar, att inte bli påverkade av idiot- idéer som stureplansfjortisarna har kommit på; Bröstförstoring, lösögonfransar, misslyckad brun-utan-sol, lösnaglar, smink i överdrift, botox (Och liknande preparat), Gucci.. Ja. Det fattar ju vem som helst att man kommer att bli ruinerad på. Dessutom skulle barnen få för sig att äta barnmat för resten av livet, för att det har man läst på internet att man ska göra för att kunna hålla sig till barnavdelningens kläder. Sen ska man helst posera lite halvnaken för att kunna få bekräftelse av andra, sen minnas den hemska tonårstiden 15 år senare. 

 Musiken är katastrof. Jag skulle ha önskat att mina barn isåfall skulle bli musikaliska. Jag behöver ju bara höra Britney Spears nya låt "Hold it against me" för att inse det faktum att den musikaliska biten är över, finito, kaputt!
Det finns alltså ingenting jag skulle kunna göra för att undvika att mina barn blir idioter, såvida jag inte håller mig till trädgårdsarbete i Skattungbyn utan vare sig TV, internet eller vad framtidens teknik nu har erbjuda oss. Allt för att utesluta alla ointelligenta intryck, reklam och elände.
Jag har sagt det förut och jag säger det igen; Jag gör nog Sverige en tjänst där..
Ett litet peacetecken på det!

Det här tyckte vi var bra när vi var i tidiga tonåren. Ungefär 2001. Då var det rap/hip hop som gällde.
/>

Kommentarer
Postat av: Fifi

Vill man inte ha barn ska man förstås inte skaffa några!

Det jag ville få fram är att en graviditet inte behöver vara så hemsk som den framstår i krönikan och i läsarnas berättelser.

2011-01-22 @ 10:58:07
URL: http://fififantastic.blogspot.com
Postat av: Jossan

Skaffa inte barn. MEN - hängpattarna får du ändå...

2011-01-27 @ 16:36:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0