Fru Gårman är politiskt inkorrekt!

Detta förrädiska väder alltså! Ena dagen är man beredd att hoppa i bikinin på 3 plusgrader och enorma vattenpölar för att sedan överraskas med 20 minusgrader och minkpäls (Over my dead body!).
Så jag letade i min möss/vant- låda efter ett par schyssta vantar att ha för att inte vakna upp med svarta, döda fingrar då jag fick syn på mina vita och fluffiga vintervantar. Så tänkte jag direkt: Varför har jag inte använt dem tidigare?
När jag satte på mig dem så fräschades mitt krassliga minne upp. Av någon jävla anledning hade jag två vantar som var helt identiska - Dvs att jag inte kunde ha dem på varsin hand utan att det kändes konstigt på ena. De var liksom båda gjorda för vänsterhanden och ändå köpte jag dessa i par med en sådan där plastgrej som sitter mellan vantarna. Jävligt irriterande! Synd på ett par så fina vantar också.

Sen vill jag bara kasta ur mig följande: Politiskt korrekta människor är tråkiga och förpestar min vardag med sitt vanliga trams i Metro. Alexandra P.. Blabla- nånting gjorde ditt uttalande om hur synd det är om kvinnor.. Igen. Ja, för kvinnor är ju en ädel släkt av efterblivna avskum som inte klarar sig utan moralkakor. Som om kvinnor inte klarar sig utan varandra för att kunna göra revolution (Som i Aristofanes komedi Lysistrate). 
Jag förstår inte varför man måste ta in kvinnor i ett yrke bara för att jämställa en arbetsplats. Om en kvinna gör ett lika gott arbete (Eller bättre) som en man i ett yrke, så är det klart att hon ska få en chans att visa framfötterna men om hon ska anställas enbart utifrån hennes kön, för att undvika en politisk konflikt, då är det ju bara hyckleri. Man ska ju anställa folk efter det de gör bäst ifrån sig och inte utifrån kön. Brandman eller brandkvinna - Den som släcker elden först vinner!
Något som irriterar mig nå' för djävulskt är "Herr gårman" som man måste göra feminim - "Fru gårman". DEN om någon är väl en politiskt inkorrekt symbol som tyder på att alla kvinnor måste ha kjol - Annars är man ingen kvinna. Alltså får jag bara gå där symbolen visar "Herr gårman", för att han har ju byxor - Vilket jag alltid har! Usch svenska folket, Bella är en smutsig pojkflicka som inte har kjol. Fy! Hur ska det gå för henne? Stackars hennes föräldrar..

Hennes kolumn handlade egentligen om sexköp och fotbollsstjärnor, vilket min inte gjorde men det spelar ingen roll. Jag är ändå trött på hennes jävla snicksnack om kvinnor. Om hon känner sig så jävla utsatt så får hon väl göra något åt det - Hon har väl en hjärna (?) och två händer som hon kan använda till försvar eller är det bara käften som kan handla?

KUUUUK på er politiker!


Kommentarer
Postat av: hannah

ja, herregud. vilka minnen man har till den låten.

du, nr till massage! 0250 - 55 22 86

puss!

2011-01-21 @ 15:03:38
URL: http://snittan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0