It ain´t gonna be a beaver on the cover


 Något jag gör alldeles för ofta, utan att bli särskilt mycket bättre på att låta bli, är att vidbränna mat etc. Jag är  antingen tidsoptimist när det gäller spisens funktioner eller också är jag bara så jävla självupptagen att jag inte ens bryr mig om maten. Att den på något vis skulle göra sig självt medan man är borta. Well, det var ju önsketänkande..
Hur som helst har jag precis vidbränt potatis. POTATIS! I en kastrull full med vatten! När jag känner doften (Odören) av bränd potatis så slog det mig att jag höll på att laga mat. Helt uppslukad av mitt personliga brev till den här PA- behövande, försvann liksom mitt liv för en sekund. Det var å andra sidan ganska skönt att drömma sig bort lite. Jag är så trött, nedstämd av det här skitvädret och samma gamla vanliga dagsrutiner som äta, bajsa, sova.
 Det vankas ju förstås fest här i veckorna. Det kan nog bli roligt att styra upp lite lekar och grejer med mums- mums och gudarna vette fan vad mer vi ska ha. Vi har en del på listan. Må bäste man vinna!
Sen blir det Bye- bye- fest för Fia som drar till El Stockholmo (SVIKARE!) och sen Emmas inflyttningsfest.

Jag har blivit dålig på att slänga upp poser- bilder. Jag vet inte.. På något sätt tycker jag att det är rätt trist att se andra lägga upp en jävla massa bilder på sig själva i olika jävla outfits eller frisyrer. Helt oinspirerande och tråkiga. Eller jag som slänger upp något bara för sakens skull. Det är ändå ingen som läser det man skriver. Det är bara bilder som lockar. Hur vore det om man slängde upp bävern mitt i allt? Vad skulle folket säga då? Bill och bull.
Nej, jag lämnar nakenbilds- uppdraget till småfjortisarna på Stureplan. I´ve got dignity to think about. (Vad den nu är värd om hundra år?)


clowncunt

Kommentarer
Postat av: The vrång beer

Bara beaver på min facebook-cover! ) Fast kanske inte samma typ som avsågs?

2011-01-06 @ 19:04:58
URL: http://www.google.se
Postat av: Sandra

Vidbränd potatis? Starkt jobbat PG! :PNär är det fest? När ska jag infinna mig? ;)

2011-01-06 @ 21:04:27
URL: http://sandravardag.blogg.se/
Postat av: Bela

Haha, Björn! Kul att du börjat presentera dig som "vrång". Det passar ju så bra in på dig också!

Och det här var en helt annan bäver vi pratade om. Såvida jag inte sett fel på fin presentationsbild på FB. Shit, det kanske döljer sig en annan bäver där under allt hår. Usch! Du har nu förstört min bild av dig ;(

2011-01-06 @ 21:59:29
Postat av: Sandra

Fast den här gången hade hon behövt mig rent fysiskt också. Det är det som är problemet.. Men ja, det löser väl sig alltid, på ett eller annat sätt..Å ja, jag kommer må galet mycket bättre när jag får nåt att göra om dagarna, få en lön, ett liv! Ska bli helt fantastiskt! :D

2011-01-06 @ 22:09:24
URL: http://sandravardag.blogg.se/
Postat av: Ana

Vet du vad, jag tycker hon Fia verkar vara en förbannat vettig kvinna som flyttar till Stockholm! Sådeså. Faktiskt.

Fast egentligen ska jag väl hålla käften och inte gnälla på dig att flytta hit när jag själv chillar i en byhåla i England. MEN ÄNDÅ.

2011-01-06 @ 22:50:15
Postat av: Junie

Haha, vi lyckades också bränna kokt potatis, på nyårsmiddagen och allt! Skillat liksom :)

2011-01-06 @ 23:43:18
URL: http://sockeriogat.wordpress.com
Postat av: Angelica Wassdahl

Jag läste inlägget men sedan glömde jag bort vad det stod när jag förundrades över hur fantastiskt jävla snygg du är Bela!!!

2011-01-07 @ 13:26:40
Postat av: bela

Angelica: Herregud, om brev kunde rodna! :D Tack tack tack!

2011-01-07 @ 15:35:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0