Ett öga för öga

Jag känner mig.. Fri. Det är nästan som om kroppen håller på med en mental breakthrough. Visst, jag är på vippen att totalt flippa; gå lös; köra en Columbine- variant (Och det här saltar vi maten med!) men samtidigt är det en liten inre befrielse som är på väg. Det känns som att man kan börja leva snart igen. Stressen måste bort. Mantra, yoga? HAHA för att komma i en yogaställning i den ohälsans form jag befinner mig i.
 En liten parantes här om morgonens cykeltur till jobbet där jag antog mig en cykelutmaning med en man i 40-50 års åldern, utan att han var med på det förstås. Vad han cyklade! I shorts, skjorta och en systemkasse på ena sidan styret och rejält på efterkälken cyklar en Bela med full sportmundering; Thights, sportlinne, joggingdojor och BENVÄRMARE men jag bara kippade efter andan medan den här karln cyklade vidare som den jävla Paolo Bettini. Sen lyckades jag ta en liten genväg och hamnade strax bakom den här men vad händer? Han drar i växeln och cyklar ännu fortare. VAD FAN, han har ju SKJORTA PÅ SIG! Man är ingen Bettini i skjorta!
Men tack, gubbjävel, för att du fick mig att kämpa! Så svettig har jag nog aldrig varit.
(Den egentliga parantesen ska sitta i mina kläder under cykelloppet: Att det spelar fan ingen roll hur sportig man än ser ut, det går fan inte bättre för det! Så hädanefter kan jag lika gärna cykla i klänning.)

Nej, jag tänker börja jobba mer med min hobby som amatörfotograf. Jag lägger ner alldeles för lite tid på det. Ett nytt objektiv är jag sugen på men jag vet inte vilket. Vad vill jag fota, vilken effekt vill jag få ut?


Jag fick många bra bilder på syrran men jag vägrar lägga upp fler bilder av "samma serie", så det får bli de här även om de kanske inte var de bästa.


Kommentarer
Postat av: Cissi

Haha, gud vad jag känner igen mig! Dock är det löpning som jag är en periodare i och försöker alltid se sådär proffsig ut när man möter en annan löpare. Resultatet brukar bli en aning astmatiskt med hjärtflimmerliknande symtom.

2011-07-05 @ 21:50:00
URL: http://snartdar.blogg.se/
Postat av: Sandra

Fina bilder!

2011-07-06 @ 10:47:00
URL: http://sandravardag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0