Folk i bilar

Nu har jag, Mathias och Emma anlänt till Orsa.
Under resans gång, som i vanlig ordning bestod till största del av idioter i bilar, regn och dåliga vägar, så funderade vi på varför man låter sig irriteras av andra människor i bilar. Kör folk 70 km/h på en 70- väg så tänker man: "Men varför kör du 70 här, din idiot?! Gasa!". Innan man åker förbi dem sen har man vadslagning om att det sitter ett fruntimmer i den bilen eller också en farbror mellan 80 och döden som kör med öppen mun. 
Samtidigt irriterar man sig på dem som kör som dårar och gasar på. "Jävla fartdåre! Se dig för!" Sen muttrar man ett par sekunder. Förmodligen är man så jävla avundsjuk på att de har bilar med över 150 hästkrafter medan man själv sitter i en bil med 70.
 Mathias bil Siw (an) har roat oss OCH tagit oss land och rike runt så länge jag kan minnas. Många gånger hade man dock önskat att man kunde sparka sönder golvet och göra en Fred Flinta: Sätta ner fötterna för att springa förbi husvagnar, lastbilar och traktorer. Det är inte sällan jag och Mathias vaggar oss i bilen för att hjälpa Siwan på traven i ren panik när man gjort en ogenomtänkt omköring etc. men vi har alltid klarat oss.

Undrar hur det här inlägget kommer att sluta nu när det sitter en fluga på mitt tangentbord.. Jag är redo.. Snart får den sig en smäll...rf7w49 Fan, jag missade!
Flugor är DJÄVULENS påfund. Det säger jag eder!

Jag tänkte uppdatera med bilder så gott jag kan denna veckan men just nu har jag inte tagit några.
Och tack P för frågespalten. Det gjorde kaffet om än bättre!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0