Friends will be friends

Nu är det semestertider som gäller och glädjen jag känner är helt obeskrivlig.
Nästan som känslan från gårdagen. Helt makalöst vad sprudlande glad jag har känt mig i själen hela dagen idag. Jag tog initiativet att höra av mig till mina kära vänner att mötas upp för en fika eller middag. Det blev tapas på La Sombritas. Det var inte restaurangen som gjorde det. Det var sällskapet. Ett komplett gäng av härliga, positiva människor som är rena hälsokuren för en sådan som mig. En sådan som har råkat i luven på dålig karma det senaste men efter igår så känns livet helt plötsligt mycket lättare.
Ögonen börjar ge med sig lite efter tre dagars användning av antibiotika/kortison men det är 9 dagar kvar. Huvudsaken är att det går i rätt riktning.

Varför jag skriver det här är för att poängtera hur viktigt det är att välja sitt sällskap, sina vänner och sin omgivning. Man måste försöka intala sig att människor som stjäl energi som tattare stjäl grejer måste man bara göra sig av med, vare sig man vill, orkar eller har energi till. DE MÅSTE VÄCK!
 Titta dig omkring. Vilka umgås du med? Hur speglar de dig? Man dras till likasinnade, säger de. Omgivningen ska spegla en själv. Hur man vet vad eller vem som speglar en själv beror på hur man mår tillsammans med vederbörande. Är man lycklig och som springandes på små moln.. Ja, då har man hittat rätt. Det är så livet ska kännas: Som en dans på rosor.
Är man alltid slö, slapp och likgiltig med andra.. Ja, då har man fångats i en ormgrop av energitjuvar. Man ska ge och få energi, inte ta och bli av med.
Jag är egentligen positiv av mig och gillar att tänka att att det man vill ha, det ska man få. Tänker man negativt så får man därefter. Därför tillämpar jag alltid goda tankar, eller försöker. Man måste få lite hjälp på traven och det får man av just andra, likasinnade.

Tack, mina älskade vänner, för allt! <3+ Therese bakom kameran.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0