Hellre en rövare i polen än en polare i röven

Jag har två saker att säga innan min semester slutar:

1. Hej Ågren! Jag trodde att jag hade ett kvällspass imorgon (Det är nog så jobbigt att släpa sig dit efter att ha glassat runt i två veckors tid but ey, back to reality!), sen fick jag för mig att kolla schemat ändå just in case and guess what? Morgonpass. Det betyder att jag har missat min chans till sovmorgon imorgon och att jag spenderat alldeles för mycket tid att varva upp mig själv innan läggdags med att måla om sängen, dricka kaffe och leva rövare. Vid gryningstid imorgon är det en ny form av Rob Zombie som kommer att ersätta mig.

2. Tro på fan att någon sorts irritation har börjat i ögat igen och ändå har jag köpt sprillans nytt smink för att inte smittas av det gamla jag hade. Jag börjar tro att det antingen är den nya mascaran (Förra gången jag fick den här skiten hade jag också en helt ny mascara) eller också ögonfransböjaren som jag har glömt att göra rent. Attans bananer! Nu har jag kokat te för att badda upp detta ögat, i med tårersättning och sen är det ju själva fan om det inte ska gå över. Annars måste jag träffa Dr Akbar och Dr Sadist igen (Nooo, pleeeease!)
 Dr Akbar är nog rätt trött på mig nu. Jag har snart lyckats skaffa mig ett högkostandskort på 5 månader.. Ja, för olika åkommor. Är jag en hypokondriker eller är jag verkligen sjuk?
Antingen så byter jag vårdcentral eller också får jag ta med mig en blomma och säga: "Hej, vill du gifta dig med mig? *blink blink*

Jo, just det! På detta ska jag försöka sluta röka.. Imorgon.
Wish me luck.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0