Karma är en jävla fitta

Jag jobbade kväll igår och tog som vanligt cykeln hem men det tog emot något när jag såg att det regnade "cats and dogs" ute. Vad fan ska man göra? Det är ju bara att hoppa i båten och ro. Nedförsbacke var det också och regnet piskade ögonen så jag såg precis ingenting. "Haha", tänkte jag. Jag har solglasögon i väskan. STOPPA MIG nu, förbannade oväder! Så jag satte på mig dem och cyklade vidare men hur jävla käckt var det när de började imma igen då? Jag såg fan ingenting och lite varstans efter vägen fanns små sprickor i backen som gjorde att både cykeln och jag hoppade till. Inga bromsar hade jag heller, så jag höll i mig för glatta livet och hoppades på att alla bilister var på Power meet. Och det var de! 
Helt dyngsur var jag när jag kom hem. Jag kunde praktiskt taget vrida ur mina ärmar och skorna plaskade.
Jag torkade efter en tid, drack kaffe och mådde gott.

Sen kom dagen efter, idag, då jag började tidigt och tänkte cykla lite senare än jag brukar, för att jag alltid är för tidigt ute och det fick jag ju fan för när kedjan hoppade efter halva vägen. Fort kastade jag mig ner på backen och började pilla. (Döda ting och pilljobb får tålamodet att tryta på 0.2 sekunder). Kolsvart om händerna och framförallt under naglarna tog jag cykeln och kastade ner den i en skogsdunge, sparkade till den och sa: "Ha, där fick du din äckliga cykeljävel! Nu går jag!"
 Jag gick till jobbet, blev fem minuter sen. Väl på jobbet står "natten" där och ser förfärad ut över att jag ska öppna nyckelskåpet med händerna. "Åh oj, ska du öppna skåpet med de händerna?" (Bra idé! Jag har ju tio tår att utnyttja!)
Men hur fan ska jag annars öppna skåpet om inte med händerna?! &#¤"/!
Lev med det, svarade jag bara. (Tyket sagt men jag svarar med samma mynt.)

Sen är jag trött på att mina foppatofflor jag har på jobbet, håller på att kosta mig livet varenda jävla dag för att sulorna är så förbannat utslitna. En liten blöt fläck på golvet kan bli min död.
Fattar ni hur patetiskt det är att se livet passera revy för den sakens skull?
Om fem dagar slipper jag vara bitter. DÅ ÄR DET SEMESTER som gäller!


arg jack russel

Kommentarer
Postat av: Anders Jolle

...och jag som har jobbat som cykelreparatör...

2011-07-10 @ 23:04:19
URL: http://andersfrihamn.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0