Music for the win

Jag kan glädja alla Iron Maiden- fans med att ni fått en till! Harregu' harregu', vad bra de är! Och jag kan också glädja er med att "Run to the hills" INTE är någon favorit. Jag har gjort två stora musikupptäckter detta året: Iron Maiden och Elvis. Var det musik man var tvungen att växa in i? Jag tyckte inte att Elvis var bra förr men idag tycker jag det (Jag skippar helst hans "Love med tender", "In the ghetto" och alla de lugna bitarna.) Han är som fräckast i lite gung och rock n' roll.
Iron Maiden var bara ett big No No. Mathias kan gå i god för det. Varje gång han spelade Iron Maiden så stängde jag av. Jag har förmodligen levt i förnekelse bara.


---

Jag pratade med mormor häromdagen och hon lät nästan likadan som hon var här i våras. Så jävla trist! Det här livet vet precis hur man ska trycka in en kniv i hjärtat på mig. Lite hårdare för varje dag som går. Inte undra på att man blir hjärtelös..
Givetvis har doktorer och andra parasiter varit och donat med mediciner igen. DON`T FIX IT, IF IT`S NOT BROKEN, maddafakkas! Låt henne var nu då!
Jag orkar fan inte ringa till sköterskan och fråga vad de sysslar med men jag antar att jag kommer att göra det ändå.
 Hela året 2011 känns som året 1995. Farfar dog, farmor fick en hjärtinfarkt, mamma och pappa skiljdes.
Det enda som "saknas" nu är en dödsbesked. Det lär ju komma som ett brev på posten.. Och inte kan jag göra något heller. "Livet ser ju ut så". Kuk med hår på den!Kommentarer
Postat av: Anders J

Alrajt så jag är någorlunda tillbaka...

Först, grattis till bra musikval, jag har några tips om du vill när det gäller maiden.Sedan, jobbigt det där med mormor. Visserligen har jag slussats mellan olika avdelningar och spenderat åtskillig tid på sjukhus men jag kan nog inte säga att jag litar på flertalet av läkarna. Speciellt när de ljuger om en, svart på vitt.

Men samtidigt ska vi väl hoppas att de jobbar på bästa sätt med rädsla för Patientnämnden och allt vad det innebär. Eller, jag vet inte, jobbar de i så fall i ren rädsla att göra fel? Nej, så är det såklart inte. Jag tror att de gör vad de kan men att man som anhörig inte har så stor insyn och det känns otryggt...kanske. Lilla mommo är ju alltid goa lilla mommo,

2011-07-25 @ 19:30:13
URL: http://andersfrihamn.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0