När de små blir stora, blir de odågor

Jag glömde berätta det bästa av Idreyrans bravader. Innan kvällen drog igång så vandrade vi runt på marknaden där och köpte nougat bl a. På väg därifrån var det någon som la en rejäl handflata (Med en smäll!) på min röv och jag tittade åt min vänstersida i tron om att det var syrran men icke. Ingen syntes till. Jag tittade fram och där stod en liten kille på 3-5 bast tagen på bar gärning. "Jaha du, du raggar på mig!" Han tittade alldeles förskräckt på mig. Jag hörde hur hans mamma sa: "Men du förstår väl att du inte kan slå okända människor på rumpan!" Ingen av oss kunde låta bli att skratta. Men vilken jävla smäll jag fick! Av den lille.. Happ, ännu en man född.

Jag har ett svagt minne av att en liknande grej hände mig förra året också, eller året där innan. Någon lite kille som tog ett rejält grep om min ena skinkhalva. Jag borde ju ha skrivit ner det här någonstans.
I don´t blame them. Har de huvudet precis i den höjden och ser något som buktar ut, klart som fan att de nåste känna lite. Jag är mer orolig över den ringa åldern. Jag tror inte att det kommer att hålla mellan oss. Tyvärr.I Jannes ascoola hatt. Bela Macarena! En väldigt ograciös bild men jag är så generös these days, så jag kan bjuda på det.


Janne Macarena!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0