Stjärnvinst minsann!

Jag var på Liseberg med en vän, Björn, i onsdags och tanken var att vi skulle vinna stjärnvinst på chokladhjulet och katching!
Jag spelade två gånger och på andra försöket så ringde klockorna. Vad lycklig jag var!
Sen var jag ju bara tvungen att skicka ett MMS till syrran för att visa upp min trofé och hon skrev: "WAY! Äntligen fick du vinna!" - För jag vinner aldrig. Kanske är det så att vinden har vänt, det är min tur nu!
Nu är hela kylen full i 55g kexchoklad- kakor and I´m on a sugar- diet (För att vänja av mig mitt cola- begär jag införskaffade mig under semestern.) Därför tänkte jag vara generös och alltid ha kexchoklad i väskan. Nästa gång en tattare sträcker fram näven: Här, varsågod. "Go' å' gla', kexchoklad" ska jag säga lite klämkäckt.


liseberg

bela

Check out my blue legs! Syns kanske inte så tydligt ändå nu när jag kollar efter.. Men förra lördagen var jag som en liten Super (wo) man som hejdade bråk och jag kan tänka mig att alla blåmärken uppstod då.


Kommentarer
Postat av: Anders J

Jo det syns lite men de är snygga ändå. Ja, benen alltså, inte blåmärkena hehe.

Grattis :)

2011-07-30 @ 20:47:43
URL: http://andersfrihamn.wordpress.com
Postat av: Anders J

Svar: Jag har faktiskt en vecka kvar av semestern, frågan är vad man ska hitta på?

Magkänsla ja, och inte vem som har snyggast ben? :P Ska jag vara ärlig så fick jag inget gott intryck av honom alls men eftersom jag länkade till bloggen i annonsen så vill jag inte skriva det där. Nä, jag hoppas det blir någon annan.

2011-07-31 @ 00:01:30
URL: http://andersfrihamn.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0