Stupido

Det man inte har i huvudet får man ha i benen..

.. När huvudet är dumt får kroppen lida. Ja, det är väl min summering av mig själv i dagsläget.
För det första glömde jag totalt bort att jag lagt i en tvätt i tvättstugan kl 12, som i regel är klar efter en timme. Klockan 17 kom jag på att jag inte tagit ur den och torkat den, så jag for ner i morgonrock (Jag har semester!) och möttes av kvinnan som hade tvättid efter mig. Där står jag med hår åt alla håll och kanter, med händerna knäppta framför mig och så flinar jag. "Hej, ursäkta. Jag har glömt bort min tvätt." Hon skrek. Hon blev rädd. Mycket förståeligt faktiskt. Det skulle kännas creepy även för mig om en granne kom bakom mig och bara flinade i stripigt svintohår och morgonrock klockan 17:00 en tisdag eftermiddag.
 Hon hade som tur var inte slängt den blöta tvätten på golvet, som vissa envetna jävlar brukar göra när någon trampar över på vederbörandes tvättid (Gud nåde den som bråkar i eller om tvättstugan. Glöm inte luddet i torktumlaren!) Fy fan vad jag skämdes över detta.. Jag bad om ursäkt säkert 5 gånger och jag ser att den här kvinnan önskar att det fanns en stor röd knapp att trycka på för att öppna en lucka till helvetet åt mig.

Happ, sen ringde mor min medan jag var upptagen med "the call of nature". Hon hade pratat in ett åttans jävla mobilsvar och när jag sen skulle sätta mig ner och lyssna av det blev jag så inne i det hon hade att berätta, att jag glömde bort att det var ett mobilsvar och skulle börja fråga henne en massa saker. Mig själv hör jag: "Men.. Men.. varf.. Hallå?" medan mamma säger: "Ha det bra gumman, hej då! Sen slog det mig.
Hur kan man ha ett sådant dåligt korttidsminne? Nästintill obefintligt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0