The eye of a needle

Kan för övrigt meddela "Bullen/Bloggen" om att mina ögonbesvär inte är botade ännu. Däremot har jag varit till en sadistisk ögonläkare. Han böjde bak mina ögonlock och jag trodde helt seriöst att varenda ögonfrans skulle följa med hans grepp!
Sen skulle han ta tre olika prover med en liten tops som till världen inte såg så förargliga ut men som sved 1000 knivar! Inför tredje provet sa han: "Försök att inte luta tillbaka huvudet nu." Jag höll emot, och emot men sen kunde jag inte stå emot och skrek. Vad förväntade han sig när han tryckte in hela jävla pinnen långt in till bakhuvudet på mig? Att jag skulle kyssa hans hand?
Han var ju arab också och de begraver ju folk levande där borta, om man får tro filmen "Buried" (En jävligt bra film för övrigt!), så därav min behandling kanske. Resultatet blev en lätt inflammation i bindhinnan.
 Nu har jag fått en gul jävla salva vid namn Terracortril och det gör inte mina ögon särskilt mycket mer åtråvärda.. Gul sörja runt hela ögonen plus att jag ser nada. Noll. Allt blir grumligt/suddigt och jag ska ha tur som inte ramlar ner i någon grop.. Nu får jag gå helt på känsla. Wow, med den kroppskoordination jag redan har! Ska bli spännande å se om jag får spendera min semester i Orsa/Stockholm eller på ortopedin. 

Därmed hejdar jag mitt Neu Lash- projekt också.

Kommentarer
Postat av: Babba

Drick whiskey! Tar död på det mesta.

2011-07-13 @ 05:33:19
Postat av: # the CLOWNCUNT

Mjo, troligt att jag skulle göra det du!

2011-07-13 @ 09:53:02
URL: http://larvamasturbation.blogg.se/
Postat av: Anna

Fan vad jobbigt det låter :( Hoppas det blir bättre, och det snart!

2011-07-13 @ 10:41:53
URL: http://aannabelle.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0