Grothica - Spetsigt mode

Jag är så sugen på att köpa små hattar (Framförallt Veil hats men vissa Lace hats är också snygga) och det är i regel bara i alternativa butiker som de finns att tillgå. Därför kom jag på den brilljanta idén att gå förbi Grothica, en gotisk/alternativ butik i Göteborgs innerstad för den som gillar svart viktoriansk stil med spets, chokers, fairytale- kappor och andra ascoola grejer.
Det finns en bra uppdaterad hemsida med webshop att kika in också men jag rekommenderar butiken (Innehåller vägbeskrivning) som har ett större utbud av fräcka accessoarer.
 När jag går in där så dregglar jag i stort sett ner allt jag ser där men jag får nästan gå in där flera gånger för att bestämma mig för vad jag vill ha (Helst vill jag ha nästan allt men mitt namn är: Tom peng pung).
Ett litet minus för denna butik är priserna. Det hade kunnat vara lite billigare.. Men det beror på vilken smärtgräns man har när det kommer till priser och min brukar vara ganska "neutral". Vill jag ha något, så betalar jag. Är jag tveksam så får grejerna gärna vara på rea för att kunna övertyga mig. Vill jag inte ha det så spelar det ingen roll vad det kostar men samtidigt vågar man ju inte använda grejerna om det kostar multum.

Nu har jag ju fått syn på en kappa jag vill ha men det står PÄLS på den? Inte äkta päls va? Det finns ju bara ett sätt att ta reda på det: Gå tillbaka och fråga. Är det riktig päls så blir jag ju riktig ledsen.

En fairytale kappa (Och den blir ju inte mindre snygg av den snygga modellen..)

grothica
grothica

Och så fanns det en Forest Coat som också var rätt snygg.


Kommentarer
Postat av: Anna

Love it! Just därför man inte ska gå in på Shock eller Grothica, man går bara gråtandes därifrån för att man vet att man inte har råd med allt. Lite jobbigare att låta bli dock när man bor i Göteborg!

2011-07-28 @ 15:35:23
URL: http://aannabelle.blogg.se/
Postat av: Anders J

Grym hemsida, tack för tipset :)

2011-07-30 @ 20:56:56
URL: http://andersfrihamn.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0