Kissies bror som Mr. Bean?

img_2595 (MMS)

Nu råkade jag ju glida in på Kiss- bloggen ändå (Har ingen bra ursäkt till varför) men så fick jag syn på hennes bror Peter och vad fan? Är det Mr. Beans kusin eller?  En liten look- alike minsann!


Snyggaste sminkningarna! Dessa typer av sm...

img_9195 (MMS)

Snyggaste sminkningarna! Dessa typer av sminkningar gillar jag bäst! Mycket färger, kombinerat med olika färger. Det är både Chitty-D och Linda Hallberg bra på.  Här måste jag inflika med att Lindas blogg blivit sämre. Hennes sida är så seg på att ladda upp bilder. Jag orkar knappt gå in där längre, så jag håller mig till hennes gamla blogg med undantag för dagens makeuper på hennes nya sida.


Villervalla!

img_1776 (MMS)

Villervalla! Rubriken talar för sig själv. Hela livet präglas av dramatik och kaos. Det började med mormor (Som nu mår relativt bra och är helt klar i huvudet!), jag själv har råkat ut för en hel del personliga incidenter plus att min hälsa har lika god aptit på diverse baskelusker som apor har på bananer. Där tyckte jag att måttet var rågat! Men nej, lite till.  Jag har fått ringa polisen å en god väns vägnar och fått en person häktad. Allt är i upplösningstillstånd och stressen ökar i takt med ett blastbeat alà grindcore. Håret trillar av mig, så jag kan gladeligen se fram emot hösten med tre hårstrån på varje sida av det här huvudet. Ögonen är fortfarande inte bra och jag ser för tillfället ut som antingen en misslyckad makeup- artist eller också som någon som brukar större mängder narkotika (Tack vare alla finnar på hakan också.)   Inte fan kan jag sova heller. Till mitt stora förtret kommer jag att se ut som Pete Doherty i sitt esse innan karma är klar med mig. (Kom ihåg, man får aldrig mer än man klarar av!) Eller?


Tandkräm med baconsmak?

img_8809 (MMS)

Tandkräm med baconsmak? Jag hoppas att de menar Kevin Bacon.. Jag visade nyligen en bild på tandpetare med baconsmak. Vad fan händer med världen? Glass av bröstmjölk, glass med köttsmak, klubbor med insekter och nu tandpetare med någon så äcklig smak som bacon! Det är förkastligt!


Läskiga bajamajor får en Överste..

Jag är sent ute med nyheterna men jag läste detta igår. Sådant som får en att fly från festivaler. Som om inte bajamajorna var läskiga oh relativt oinbjudande redan innan.
En kille i 30- års åldern har alltså lagt sig ner i en bajamaja för att titta upp under kjolen på folk. Han grips MISSTÄNKT för sexuellt ofredande.
Herregud, grabben. Dyka ner i bajs för att få se muttan på folk? What´s wrong with you people?

Bajamajor är inte riktigt min grej. Speciellt inte om det berg av piss och skit börjar nå sin gräns för vad jag anser är fullt. Man vill inte gå därifrån med mer än vad man kom dit med. Alltså ska jag kunna sätta mig ner, göra min grej och gå därifrån utan att ha fått bajs över hela skinkorna.
Sweden rocks sista dag, söndagen, var katastrof. Allt flöt överallt och de var rågade.. Jag kunde inte med att lämna det sista av mig i en sådan fullsatt båt. Icke!

Hidden camera pranks - Titta på det här!

Här har ni humor!

Efter- festivaler- preparat

Som känt är det svårt att undvika diverse åkommor när man är/har kommit hem från en festival eller dylikt (Det har vi fått erfara, minsann. Lev & lär!)

Så, vad behöver man ha i åtanke vid packning då?

- Ipren (Verkar antiinflammatoriskt, precis som Treo, och är även smärtlindrande.)
- Ögondroppar (Helst för en lindrig variant av allergi. Det hjälper för svullna, irriterade ögon.)
- Bafucin *mint (Gör underverk vid halsont, vilket kan uppstå om man råkar ut för en förkylning som i regel kommer som ett brev på posten efter en festival.)

Jag är fortfarande förkyld! Här är det inget snack om att "gilla läget". Jag är dötrött på att vara lika slemmig som en nyfödd gremlin. Man kan nästan tro att allt snor cirkulerar runt, runt, runt. Jag består alltså inte utav 70 % vatten, utan utav snor! Konstigt att man känner sig tjock i huvudet..

Old photo PRO. En jävligt cool App för den...

img_7858 (MMS)

Old photo PRO. En jävligt cool App för den som vill vara lite gammeldags. Helt gratis är den också.  - OBS! Se till att bilden inte är för mörk, då bruset tar över fotot annars. PLUS: Prova gärna "Imikimi". Finns i free- version och betalvariant. Massor av ramar och annat kul. Fett värt det!


Vitt hår. Det hade varit bra coolt att ha ...

img_5769 (MMS)

Vitt hår. Det hade varit bra coolt att ha helt kritvitt hår. Frågan är ju om man har något hår kvar efter en sådan kraftig väteperoxid- omgång som den här färgen kräver. Alternativet är att man gör som jag gjort här och använder hårspray med vit färg!


Once upon a time.. Ett anorexibeteende.

Jag hittade en ganska sjuk bild på mig själv från -05/06. (JAG BORDE DEFINITIVT INTE LÄGGA UPP DETTA!) Man kan knappt se att det är jag. Man ser egentligen ingenting.. 

Det var en period när jag inte åt något - Eller, inte mycket. Jag levde på bananer och marabou- choklad. Möjligtvis havregrynsgröt. Jag tyckte att jag var tjock. Yes! Been there, done that. Därför känns det så jävla beiget att se anhängare till barnmatdiets- bloggare. Vad gör de med sina liv? Förstör dem. För att deras hjärna inte går ihop med kroppen. Det spelade ingen roll hur mycket man joggade, hoppade över måltider, drack cola- zero, använde slim- krämer. Still fat.
 Det händer massor med kroppen på sätt att man blir smal då givetvis (Här är ordet "smal" för ynkligt. "Benig" passar bättre) men också sköldkörteln, inre organ, hjärnan tar stryk av det här störda matbeteendet. Allt påverkas. Ändå fattar hjärnan ingenting. Hjärnan gör att allting blir konvex/förstorat. Man är egentligen inte tjock. Egentligen är man undernärd och konkavaktig.
Hur kan två kompanjoner som hjärna och kropp motarbeta varandra?
Kanske finns det någon som tycker att det inte ser så farligt ut, men jag tycker att det ser förjävligt ut.
Den här perioden varade inte särskilt länge, så det hann inte gå för långt. Tack och lov.Här hade jag t.o.m suddat ut ansiktet. Jag är fullt medveten om att jag visar nästan hela kroppen här men jag ser inte ens i närheten ut så här idag, så what the fuck. Hur såg man ut som bebis? Typ väldigt naken och fjunig.. Tja, tar man av sig kläderna idag så är det väl detsamma som bebis men jag försöker behålla kläderna på. Åtminstone bland folk.
- Det jag försöker säga är att den här tiden är SÅ långt förbi mig och idag är jag hälsan själv, minus rökning.
Jag var alltså 1.74 cm lång och vägde runt 50 kg.
Idag är jag 1.78 och väger mer än 63 kg. Jag väger mig nästan aldrig. Till vilken nytta gör man det? Fötterna pallar ju fortfarande med, så så farligt kan det inte vara.
 Vågen är ett helvetesredskap man ska ge fan i att använda sig av. Det är inte vikten som spelar roll. Har man en ordentlig hjärna som arbetar som den ska och ett par ögon som ser så långt som till spegeln, så räcker det. Titta på dig själv och se hälsosam ut. Ben ska inte sticka ut. De ska knappt kännas om man tar på dem. Det ska vara mjukt på dem. Då vet man att man har ätit ialla fall.

"Remember, where ever you go... There you are."

Det här med blogg va'.. Så fruktansvärt komplext. Det finns ju en uppsjö av olika bloggar som handlar om både dadda, hink & spade och kiss, skit & Greta i ladugården - Sen någonstans där mellan kiss och bajs har vi Kissie, Kenza, Gayblogg etc. Jag följer inte några av dessa makabra bloggare. Det kan hända att jag slinker in på Kissies blogg någon gång per halvår för att kolla vad människan gjort åt sin haka, näsa och bröst den här gången (Hon blir allt oproportionerlig och jag måste medge att jag förundras över hennes lergubbe- massa till kropp som kan förvandlas likt Barbapapa från hink till spade. Minst sagt beundransvärt!) Fast nu behöver jag inte ge henne mer. Aftonbladet är ju henne hack i häl.
 Kissie är ju ingenting nytt heller. Hur många upplagor av platinablont löshår och gigantiska löspattar finns det inte? Först Pamela Andersson, någonstans mellan henne och Kissie var det Linda Rosing, Natacha Peyre. Sen ser ju var och varannan ut så idag. Vilket mål att uppnå! Om några år kommer Kissie ångra allt hon har gjort och ska skriva psykologi/biografiböcker med anorexi som huvudämne - Som kommer att floppa totalt.

 Happ, sen har vi Kenza. Skitsnygg men något intetsägande brud som signalerar: What you see is what you get. Man vet precis vad man får av Kenza. Hon pryder ett omslag, kör på sina modellbilder med Tyra och.. Ah, that was pretty much it. Snygg men tråkig. 
 Gaybloggaren Amir nåt kan jag knappt uttala mig om förutom att han, precis som många andra c- kändisar, blir lite höga i sig själva, den här "I can do whatever I want, so get out my face." retar ju gallfeber på mig som inte bryr som om någon jävla bloggstatus. Jag skriver blogg, helt utan reklam, för att det är så jag vill ha det. Folk har föreslagit att jag ska tjäna pengar på bloggen men jag har sagt nej och är således ingen affärskvinna.
Kul att folk läser min skit men det är återkommande läsare som är viktiga och inte come and go- varianter som lämnar spår i min kommentar- spalt i klass med: SPAM! Kommentera för huvudämnet eller något annat, så svarar jag om det relevant nog eller också trycker jag på "blockera". (Och det är väl därför man skriver blogg, för att få någon jävla respons!)
 Jag är själv generös med kommentarer men ENBART om jag har något att säga: Komplimanger, en fråga, ett tillägg, en parantes etc. Ibland skriver jag till folk utan att namnge min egen blogg för att folk ska se det som en seriös kommentar. Det är oförskämt att inte svara, dessutom. SPANK you maddafakkas.

Självklart vill jag kunna få tips till nya bloggar men inte bara för bloggandets skull. Det måste finnas substans, relevans i bloggen om jag ska kunna finna intresse. Ärligt talat bryr jag mig inte om mode, familje-, fitness-, problembloggar. Ge mig bilder, musik, lite uppkäftighet varvat med humor and I´m sold. Det behöver inte vara mer komplicerat än så. Ibland räcker det med att vara snygg också.
Därav dagens rubrik. 
Enough said/

Once again: Frågespalt!

Brukar du komma i tid: Till jobb och viktiga möten är jag alltid ute i god tid (Tidspessimism) och ska jag iväg till någon fest kan jag bli sen (Fint folk kommer sent).
Vad hade du i din mun senast: En ciggarett.
Har du bra kondition: Nej.
Hur känner du dig just nu: Paltkoma; seg som gelatingodis.
Hur upplever du dig själv som person: Disträ.
Vanligaste färg på dina kläder: Svart.
Kan du laga mat: Oh yes, and I fucking love it.
Vad jobbar du med/pluggar du: Som undersköterska på ett särkilt boende för demenssjuka.
Har du någon fobi: Nja, egentligen inte. Jag ogillar småkryp men jag har blivit bättre på att hejda mig ifrån att rygga tillbaka om jag ser äckliga småkryp. Kom igen nu Bela, samla dig!
Projekt just nu: Ordna upp livet och bli mig själv igen.
Var fick du dina senaste pengar ifrån: Välförtjänt lön.
Vad hade du sönder senast: Jag tappade en VHS- spelare i golvet i söndags och igår morse ett glas. Glaset omringade mig som på en öde ö och jag fick fundera en stund innan jag kom på en hållbar plan på hur jag skulle ta mig därifrån.
Senaste alkoholintag: 6:e december 2008 tog jag ett glas vin.
Har du haft mörkt hår: Jag tror det..
Är du morgonpigg: Tror du det eller? Jag studdsar upp ur sängen. Kan ju få morgontrötta att vilja mörda..
Stjärntecken: Lejon. Därav mitt temperament..
Varm favoritdricka: Kaffe <3 Det skulle kunna vara Irish Coffee, om det inte vore för alkoholen.
Favoritdricka när du är riktigt törstig: Vatten eller cola.
Alkoholhaltig favoritdricka: I don´t drink, man. I´m sober.
När gjorde du senast något riktigt dumt: Det gör jag väl hela tiden.
Gillar du dokumentärer: Ja, fast det beror på vad det handlar om. Seriemördare, vissa typer av djurprogram, psykologi och sådant gillar jag men är en dokumentär bra, så spelar det ingen roll vad det handlar om.
Vilka språk kan du prata: Svenska, engelska, lite persiska, lite franska (Med dåligt uttal).
Vad ska man göra för att få dig irriterad (förbannad!): Provocera och tjata.
Bästa promenad: Lång en i skogen.
Favoritgrönsak: Vitlök.
Favoritdjur: Katt.
Bil: Antingen en kritvit eller blank- svart Volvo S60 (Det här är en ny variant av Pensionärsjävlar!)
Favoritskor: Vegetarian shoes- kängor.
Motionerar: Absolut! Med musik i öronen eller gott sällskap kan jag gå hur jävla långt som helst.
Det dyraste jag köpt: Kamera.
Bästa romanen: Alkemisten.
Reser helst till: Medelhavet.
Är du bekymrad över något just nu: Nej, mina bekymmer är borta nu.
Favoritland förutom sverige? Jag gillar italien.
Längtar efter: Ett liv.
Gillar Allsång på Skansen? Nej, men allsång i skogen!
Senast lästa papperstidning: Metro, mannen! Bästa tidningen som finns!
Kär: Nej.
Hur gammal var din mamma när hon födde dig? 30.
Vill du ha / har du barn? Vet inte. Först ska man hitta en lämplig gen- spridare och sen ska ungen ut någonstans. Vart vet jag inte och någon hållbar kalkyl är svår att Googla efter.
Hur många resväskor äger du? 4 stycken. Alltid på väg..
Tittade du på tecknat när du var liten? Ja. Sailor moon, Disney, Batman.. Allt möjligt.
Vad var den senaste musik du lyssnade på? Har fastnat för Saxon den här veckan..
Vad är det bästa med dig? Jag är lojal.
Vad är det näst bästa med dig? Jag är trevlig.
Vad är det sämsta med dig? Jag är alltid trött.
Hur var du som barn? ADHD - Fast jag hade tydligen mina goda sidor också. Ville gärna hjälpa andra människor.
Har du bra kontakt med din familj? Japp, allihopa!
Hur långt var/är ditt hittills längsta förhållande? 2.5 år.
Följer du någon Tv-serie? Nej, inte direkt. Jag köper de tv- serier jag vill ha såsom Dexter, True Blood.
Vad gjorde du nyårsafton 1999?  Jag vill minnas att farmor och pappa hälsade på oss när vi bodde i Östersund. Det haglade, åskade och blixtrade så IN i helvete - Det talades om jordens undergång då, något jag nästan började intala mig själv om.
Vilken roll hade du i skolan? Damp- barn. Jag vet inte riktigt. Jag var nog vare sig ute eller inne. Bara en vanlig, arg jävel tror jag.
Vart vill du åka på storstadssemester? El Stockholmo, hälsa på Sofia och ANA/Bodan om hon kunde pallra sig ditåt! 
Vart vill du åka på solsemester? Sydamerika.
Vill du gifta dig? Nej. Fyfan för att sätta problem på papper som dessutom verkar vara helt omöjliga att lösa också!
Brukar du bada på sommaren? Nej, jag är en badkruka.
Lyssnar du på radio? Vilken kanal? Helst inte men ibland P3 och P4 på jobbet.
Gillar du parmesan? Ja, det är ju ost!
Har du gjort något kriminellt? Ja men inga mord än så länge..
Vad är det sista du gör innan du somnar? En sovritual som innefattar olika sovställningar.
När åt du kött senast? 2 år sedan.
Hur många koppar kaffe dricker du en vanlig dag? 2, högst 3.
Äger du en cykel? Min cykel är min bil. Synd bara att det är jag som är motorn. Den är tämligen krasslig numer.
Favoritgodis: Choklad slår aldrig fel, någonsin!
Är det nåt du absolut inte äter: Kött.
Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle du välja då: 1800- talet.. Jack the Ripper!
Spelar du nåt instrument: Extremt lite keyboard/piano, möjligtis lufttrummor (Ett av världens mest spelade instrument, btw!)
Sparare eller slösare: Både och. Jag köper ju det jag vill ha men jag undviker att handla bara för att handla.
Vem är viktigast för dig: Jag. Jag är alltid utgångspunkten. Är inte jag viktig, så blir ingen annan det heller.
Skriver du dagbok? http://Larvamasturbation.blogg.se?
Har du nån flickvän/pojkvän? Nej.
Gungar du på stolen? Nej, sådant är för småbarn. Vet hut, unge!
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? Det skulle jag kunna få för mig men då är det inte tal om att tveka innan utan då är det ta mig fan bara att hoppa. JUST do it!
Är du rädd för blod? Lite, måste jag erkänna. För mycket blod får mig yr och konstig.
Saltar du på maten? Inte alltid, faktiskt. Jag är lite rädd för salt men samtidigt gör salt hela maten.
Anser du att du är stark? Nej, armarna blir som spagetti om jag gör något, sen darrar jag som ett asplöv vid överansträngning.
Brukar du sola? På sommaren, ja.
Vad gör du om du får hicka? Blir irriterad, håller andan, misslyckas, blir förbannad, sväljer en handduk.
Har du en besatthet? Ja. Det har vi alla!

Jag utmanar nu alla, men speciellt dig P.


GRYM koslakt för Halal kött - VARNING!

Det kommande tredje världskriget kommer att ha sina rötter i religion. Den här videon är en sk Halal köttproduktion. Ärligt talat har jag inte sett hela, inte ens halva. Jag har fått den något recenserad av en god vän och jag tyckte att detaljerna han nämnde var nog mycket för mig.
HÄR ska en slakt INTE gå till. Och muslimer som förespråkar Dhabiha/Halalkött - Dra åt helvete.


Japaner gör hamburgare av människobajs

Titta och njut, smaklig måltid! Japaner är liksom.. Bara.. Dumma i huvudet.

center>

Durex söker kondomtestare - Sommarjobb

Ett förslag som extraknäck? Visst, det står ingenting om lön eller så. Man får en kartong kondomer som man skall nyttja och sedan recensera.
Min fråga står dock obesvarad: What´s in it for me? Jag får kondomer och de får omdömen, sen då? Kondomerna är då i det här fallet arbetsmaterial. Får jag betalt för det här, i rena slantar alltså? 
Hur skulle man vilja definera yrkestiteln: Kondomtestare? Under den rubriken måste ju finnas arbetsuppgifter: Knulla, testa och recensera. Blir nog en grej att skriva under "underliga meriter" i CV:t för den som ser sig intresserad av detta jobb.


En liten parantes här: Sista kvällen på SRF satt vi några få vid vårat tält i nästan totalt mörker och pratade med varandra, sen hör vi ens duns och kan urskilja två ringa gestalter som grovhånglar mot våran grannes husvagn. Vid det här laget satt vi med spänning och inväntade ett inbrott men icke! De började mest slita av varandra kläderna, varpå Emma inte kan låta bli att harkla sig och ropa: Get a tent! Jag själv höll i en ficklampa som jag riktade mot dem - No fucking reaction! Som om det var helt naturligt att bete sig så där förargelseväckande, och det kanske det är. Jag är förmodligen bara så väldigt konservativ och gammelmodig att jag hänvisar diverse åskådare till bio eller något där man får betala för att titta!
De gick troligtvis vidare och körde sin grej. Ey, go ahead! Här, ta en Durex och rescensera den åt mig.


Vanvård av djur - Just around the corner

Ni får säga vad fan ni vill om det här. Så här ser världen ut - Även i vissa delar av Sverige (Här är en från Sveriges hönsgårdar "Frigående höns" - Hittad från Nocic.se)Att komma med en undanflykt som att "Sverige har det bättre" gynnar vare sig djuren i Kina eller någon annanstans i världen. Det är inte meningen att djur ska ha det "bättre". Djur ska ha det bra och så är det bara - Och det spelar ingen roll om de ska ingå i en industri eller inte. Varför man skulle vilja missköta ett djur är ju för mig helt ofattbart.

Så hur gör man för att gynna djuren då? Go veg! Uteslut kött, skinn, päls och ev. bojkotta restauranger som har dåligt utbud med vegetariska alternativ. Vi konsumenter kan ställa krav - Det är VI som bestämmer vad som ska finnas på marknaden och hur mycket.
Kan man verkligen inte slita sig från att sluta äta kött, så kan man försöka undvika material av djur. Det finns många bra substitut för skinn, päls och dun - Syntet, fuskpäls och fiber.
Dyrare? Nej, tvärtom. Jämför en skinnjacka och en fuskskinnjacka. Kvaliteten hänger mycket på materialet men det behöver inte betyda att skinn alltid är bättre. 
Miljöbov? Kan så vara, om man ska se det till att det är plast vi talar om men den största miljöboven är kon.
Tänk själv att föda upp kor som behöver föda, avföring och plats - Sen ytterligare plats för avlivning, kadaver och rester. Skinn luktar dessutom dött. Låter ju helknepigt med dött som luktar dött (Observera min sarkasm i förgående mening.) För att inte glömma behandlingen som krävs för att återskapa skinn. Många procedurer.

Man måste inte bli vegan. Man måste inte sluta tvärt med allting. Man kan successivt utesluta vissa delar från djurriket bara men framförallt få viljan. Den är viktigast. På så sätt kan man förändra det som händer i denna video. VARNING för känsliga tittare!
Många tycker säkert att det är jobbigt att ta ställning när det gäller djur. De flesta, vettiga människorna tycker inte att djur ska behandlas på det här sättet men tyvärr orkar många inte göra något åt saken. Kan man inte ens ha ambitioner när det gäller djur, så kan man fan inte ha det överhuvudtaget.
"Vad ska jag göra åt saken?" "Men jag älskar kött". Argumenten är lika utdöda som dinosaurier. Välj rätt, gör rätt och framförallt: STÄLL KRAV!
Man kan inte lita på ekologiskt heller. Måste man köpa kött, gör det hellre av en bonde i närheten av dig eller från en bondgård där man vet att djuren sköts om ordentligt - Att hålla koll!
Utbud och efterfrågan är lika med: Industrivärlden.

Nu bränd på bål

Ljuga är svårt. Min gomspalt darrar som på en gospelkör, mina händer får helt plötsligt Parkinson och sen får jag afasi. Allt detta för att ringa upp Radiotjänst och säga att jag inte har någon tv.
Typiskt mig att göra allt lite värre. Inte nog med att jag lägger på i örat på den som ringde, utan sen måste ringa tillbaka och LJUGA. Ibland vill jag bara lägga huvudet på sne och säga: "Men Bella lilla.." med en förnedrande ton. Det förtjänar jag allt. Att jag inte kunde vara ens lite uppkäftig och bara låtsas om att de inte har ringt överhuvudtaget.
 Det här är nästan som att sjukanmäla sig från skolan när man egentligen inte är sjuk utan bara inte orkar släpa sig ur sängen, borsta tänderna eller dra iväg och göra matteprovet. Då ringer man telefonsvararen och harklar sig: "Ehuu huuu, jag kan inte.. Ehu huu.. Komma till skolan idag, för jag mår inte.. Ehuu huu.. Bra." Men redan nästa dag, när matteprovet är över, så kommer man frisk som en nötkärna.
Fast jag var aldrig typen som sjukanmälde mig. Antingen så kom jag eller så kom jag inte. Var jag verkligen sjuk, så ringde jag. Men det jag har gjort nu, är fan i mig lågt. Glocalnet har sin bästa kandidat right here.

Nej, nu ska jag fortsätta hosta upp små, slemmiga Shreks och sedan titta på den svarta tv:n.


Ärketöntar bör brännas på bål

Jag kan nog toppa listorna för Sveriges TÖNT med råge.
Radiotjänst ringde för en liten stund sen och vad gör jag? Lägger på luren och stänger av telefonen. Som om det skulle hjälpa. Nej, nu har jag säkert fått en liten notis bredvid mitt namn: "Försöker smita".
Jag var ju jävligt snabb med att koka ihop något när jag väl hade stängt av telefonen, så varför hjärnkontoret handlade som den gjorde kan jag inte svara på. Jag skulle tippa på att det är mina oslagbara reflexer som gör det!
Happ, då har man fått ännu ett problem på nacken. Ondabart! Problem kan man aldrig få för mycket av.
 Snart kommer väl hyresvärden med vräkningsbesked för att jag spelat samma låt 15 gånger i rad på en decibel högre än tillåtet. Efter det kommer Djävulen och vill att jag ska ställa mig i kö.
Aja, då sätter jag väl igång och skriver testamentet då. Syrran, har du lust att ärva mina skulder eller?
Sweden Rock Festival - The Final Countdown

Sådär ja! Då vaknade man upp med ett öga stor som en pingisboll, inkletat av grönt ögonslem som gör att ögat inte går att öppna utan vatten på en bomullstuss. Sen på med solglasögon innan någon skriker och väcker uppmärksamhet.
Vid det här laget hade jag lyckats odla fram skavsår på fötterna och smärta i korsryggen - En tillhörande del av festivaler.
En smärre invasion av myror hade även drabbat vårat tält men inga tvestjärtar syntes till. Jag lyckades bli biten av en pissmyra också. Det gjorde ont, mannen! Hur kan något så litet göra sig sånt stort besvär? Det är Djävulens påfund. Must be.
Det som var skönt med lördagen var att vi kunde glassa på ganska bra fram tills Black Label Society spelade klockan 19.30. Fast vi var ändå inne på området och kollade in småband hit och dit.


Mycket folk!


Glassa på vid B&J tältet.


Black Label Society

Sweden rock

Zakk Wylde

Tatuering på Zakk wylde
Det här är en tatuering som en kille som stod framför mig hade på sin skuldra och det kan ju vara en av de snyggaste tatueringarna jag sett. Linjerna var skitsnygga, bra profil och framförallt detaljerna! (Bra att bilden är något suddig.)

Här måste tilläggas att en av mina största missnöjes- momenter trädde i kraft. Jag hade sett fram emot att få se Zakk Wylde live men jag tyckte att han saknade närvaro och sen förstör han hela konceptet med ett gitarrsolo som varade i ca 15 minuter och det värsta av allt: Gitarrsolot var dåligt! Det blev en ren plåga för öronen. Folk började prata i publiken och många gick. Jag kastade papper mot honom, papper som jag torkat grönt klet med och sen svor jag. Jag var så förbannad! Hela min festivalstämningsresa hade rasat som en lavin.
Nu hängde läppen också.. Vid det här laget såg jag ut som Quasimodo med mitt öga och allt.
Thin Lizzy


Det här bandet räddade hela min kväll. För det första var det en stämning utan dess like: solnedgång, fest och glädje. Alla dansade när det här bandet körde på och folk så in i helvete. Enligt mig fick Thin Lizzy en klar 4/5 i betyg och när jag läser Aftonbladet har Mattias Kling gett dem en 2:a. Jag höll på att smälla av! De som hittills har recenserat Thin Lizzy hakar upp sig på att Ricky Warwick inte sjunger som den gamla döda sångaren Phil Lynnotts men Warwick gjorde ett ypperligt jobb tycker jag.
Här får ni kvällens bästa låt med dem:


(Här sjunger iofs Phil Lynnotts, live - 77)


I stort var festivalen skitbra, om jag kunde trolla bort förkylning och pingisboll- ögon, tattare och dåliga sångare. Nästa år blir det husvagn och inget tält!


Sweden Rock Festival, del 3

Fredagen är här och här har vi mulet men inget regn! Solen bakom molnen tog gött på oss den här dagen ändå. Vilken jävla bonnbränna jag har nu.
 Natten till fredagen blev Marcus i vårat Camp bestulen på 2.000 kronor och sin mobiltelefon, medan han låg i sitt tält. Inte så konstigt när hela jävla Norje vimlade av tattare (Förbjud tattare!) 
Polisen hade tydligen haffat någon tattarbrud någonstans som hade haft en större summa pengar på sig. Jag har också hört en del rövarhistorier om vad tattarna gör för att komma in i tälten. De låtsas sälja hattar (På så sätt kan ingen hindra dem från att komma in på en del områden), sen kryper de in i tälten. När de sen blir haffade så skyller de på att de ska köpa grejerna som finns i tälten. SURE BACON, när ingen där va'? Äckliga jävla tattarjävlar, dra åt helvete med Rob Halford!

Lustigt, jag var sjuk innan jag åkte till SRF och var fortsatt förkyld under tiden men under fredagen försvann det. Skönt att vara frisk tänkte jag men så under fredagskvällen fick jag ögoninflammation på ena ögat. Typiskt!


Tony, grottmänniskan.


Nanne


Lindaden osynlige apelsinen
Där kom den igen, "Den osynlige apelsinen".


Emma


Random cool tigerkille. (Det här ett av det bästa med SRF: Alla människor och vad de har på sig!)


Iced Earth


Marcus, Heavy, Roger, Linda, Andreas, Lasse, Tony, Emma och Mathias.


Phil AnselmoDown.

Det var jävligt kul att se Phil Anselmo faktiskt. Snygg har han alltid varit men han ser ut som en jävla pundare nu. De var dock jävligt bra, ska tilläggas. Han kan röja, den fan!Ralf Gyllenhammar, Mustasch.

Ralf Gyllenhammar

Detta är minutrarna innan Ralf ollar på sina svettband han har runt handlederna och kastar ut dem bland publiken. (Jag duckade!) Och jag vill tillägga att det inte var lite han ollade på grejerna. Det är bra att han har visat sin pung för hela SRF- folket. HEJA RALF, du är en knäpp son- of- a- bitch men du är cool ändå.
Mustasch var ett av de bästa banden på hela festivalen.


Rob Zombie
Jag hade aldrig hört Rob Zombie innan men de här killarna var jävligt bra live, på scen och dansade urschysst - De var allting annat än döda!
Dessutom gillade jag deras inslag av.. Trance eller vad man nu ska säga. Jag kan inte hitta någon bra jämförelse.

---

Kvällens sleazeball, David Coverdale från Whitesnake. Bandet dödade hela konserten med flera minuters gitarrsolon. Den här fjanten kunde inte ens köra "Love ain´t no stranger" utan att förstöra den.
En dålig headliner med andra ord. Två dagar i rad också. Först Judas Priest och sedan Whitesnake - De har nu officiellt gått i pension och skulle egentligen gjort det för flera år sedan men det är kul att ha sett dem iaf, även om minnet av dem kommer att vara bedrövliga.


Sweden Rock Festival, del 2

Det är torsdag och nu börjar festivalen på riktigt! Under den här kvällen hade jag mitt standardobjektiv och fick inte alls några bra bilder på de band vi såg. (Detta för att jag trodde att jag inte skulle komma in med mitt belånade 55-250 objektiv men det gjorde jag sen under fredagen).
Den här dagen var det så jävla kasst väder och kallt var det men jag lyckades överleva med ett linne, två tröjor och en jacka - Som barnen i Frostmofjället.


Jag och Mathias med "Den osynlige apelsinen".


"Bajs i handen".


En pinsamt dålig bild på Joan Jett and the Blackhearts.

Under den här spelningen stod Jocke Berg framför oss med sin fru och till min stora förvåning såg han ganska bra ut på riktigt, utan kajal och "Den osynlige apelsinen"- minen. Men den stackars jäveln fick ju inte vara ifred för alla töntar som gick runt och glodde honom i ansiktet, så han gittade.


Accept var jävligt bra men det är inte riktigt min musiksmak. Jag är mer för Rock n' Roll.


Saxon var Torsdagens bästa, utan tvekan.

Här har vi deras bästa låtar under kvällen:
Judas Priest var så jävla dåliga och Rob Halford såg ut som en blind hobbit på scen. Jag såg två låtar och sen sket jag i resten. You´re a dead man now, Halford. Hajdå!

Tyvärr såg jag inte så många band som jag hade önskat men min kropp behagar inte att hålla sig upprätt under mer än två konserter åt gången och mina fötter pallar det definitivt inte.
Det hade varit fräckt att se både Frantic Amber och de andra lite mindre banden.


Sweden Rock Festival, Del 1

Vi anlände till Å- campingen på SRF under tisdagseftermiddagen och slog upp tältet, tog fram vårat Trangiakök och stekte mat. Vi var minsann så pass duktiga att vi lagade våran egen mat till frukost, lunch och middag. Kaffe, gröt, pasta med tomatsås och champinjoner. Vi använde oss bara av konserver och torrvaror. Därför är det perfekt med pulvermjölk som man blandar ut med vatten. Smakar precis som mjölk och passar bra till gröt, kaffe or whatever. Finns att köpa på alla typer av matbutiker. Ett hett tips från coachen bara.
Vi befann oss i ett relativt stort camp med folk från Borås/Göteborg och hängde för det mesta där fram tills under torsdagen, då festivalen började för oss med 3- dagars biljetter.

Onsdagsmorgonen var tämligen underhållande när jag skulle gå och lägga årets första kabel i en bajamaja då jag hade en oöppnad förpackning våtservetter med mig, just in case. Så när jag sitter där inne i mitt bås och ska försöka öppna den här skiten, så tryckte jag in mitt finger i öppningen (Som ser ut som en sprits med piggar) för att få ut en servett och vad händer? Jag fastnar med mitt högra pekfinger i den här, nageln blir alldeles vit och jag kommer inte loss. Vad gör jag nu? Jag kan inte torka mig, jag kan inte med att ropa på någon att hjälpa mig, jag började svettas men så efter många om och men lyckades jag komma loss. Att man inte ens kan gå på toaletten utan att det ska hända något! 
Jag såg att Linda Hallberg (Sminkinspiratören) sprang i våra trakter också. Söt tjej!
Andreas Olsson


Lasse


Linda


Trangiakök


Mathias med dunderfrukost.


Roger, Emma, Andreas, Mathias och Heavy med metalbibeln!


Mathias


Vi gick runt på campingen och kollade runt lite, där hittar vi ett par skåningar..


Random husvagn. Kreativt!


Uppdatering pågår

En uppdatering från Sweden rock är på ingång. Jag har bara så snuskigt mycket bilder att gå igenom först.
Kan ju tillägga att festivalens bravader har resulterat till en fet förkylning och jag lyckades nysa ner hela Mathias bil med snor igår. Det var trevligt.
Ge mig ett par timmar så har ni SRF- update part 1, 2, 3.

Sweden Rock Festival

Nu jävlar rullar timmarna på! Runt 10.00 imorgon drar jag, Emma och Mathias till Sweden Rock Festival!
Jag ska fan inte "bärsa", "öla" eller "supa". Fuck that man. Jag ska åka dit och njuta av mitt sällskap, festivalen och musiken. Det är helt underbart att vara nykter också, så att jag kan köra våra beniga rövar till Sölvesborg.

Det roligaste är att vi tre kommer att dela tält, vi har belånat ett triangelkök & köpt mat som vi ska laga på plats - Nästan som en liten campingtur i ett äckligt litet tält som inom några timmar kommer att krylla av tvestjärtar, pappa- långspindlar och andra småkryp (Här är jag inte djurvänlig). Men skit idet! Finns det mat och vatten så fixar det sig det mesta. Sen att man kommer hem som en kallblodig mördare på småkryp är en annan sak.
Förhoppningsvis kan jag slänga iväg lite coola mms- bilder via min iphone.
Smell you later, folks!


I´m just sayin'


RSS 2.0