Ärketöntar bör brännas på bål

Jag kan nog toppa listorna för Sveriges TÖNT med råge.
Radiotjänst ringde för en liten stund sen och vad gör jag? Lägger på luren och stänger av telefonen. Som om det skulle hjälpa. Nej, nu har jag säkert fått en liten notis bredvid mitt namn: "Försöker smita".
Jag var ju jävligt snabb med att koka ihop något när jag väl hade stängt av telefonen, så varför hjärnkontoret handlade som den gjorde kan jag inte svara på. Jag skulle tippa på att det är mina oslagbara reflexer som gör det!
Happ, då har man fått ännu ett problem på nacken. Ondabart! Problem kan man aldrig få för mycket av.
 Snart kommer väl hyresvärden med vräkningsbesked för att jag spelat samma låt 15 gånger i rad på en decibel högre än tillåtet. Efter det kommer Djävulen och vill att jag ska ställa mig i kö.
Aja, då sätter jag väl igång och skriver testamentet då. Syrran, har du lust att ärva mina skulder eller?
Kommentarer
Postat av: Frida

Hahahah, jag lade också på när de ringde. Det kom ju så oväntat. De jävlarna började ju ringa från skyddat nummer när jag aldrig ville svara. Två veckor senare fick jag första fakturan.. -.-

Utnyttjade dock min nyliga skilsmässa genom att maila dem och säga att jag inte har tv längre eftersom jag flyttat och inte skaffat någon. haha, tjenae.

2011-06-14 @ 22:37:43
URL: http://fridae.blogg.se/
Postat av: Grodan

Åh, jävla Radiotjänst! De knackade på här hemma för ett tag sen. Dyra är dom också. Fy fan.

2011-06-15 @ 11:02:52
URL: http://reneesmedhult.blogg.se/
Postat av: Vansterwiki

Om de skickar faktura trots man inte svarat begår de ett rejält lagbrott. Lagen är glasklar, du ska ha chans att yttra dig innan beslut tas av myndighet. Klick i örat på en handläggare är inte ett lagligt yttrande och en sådan avgift är lätt att bli av med. Bara att ringa och hota med JO. Vill de inte ta bort den direkt så be att få prata med chefen. Skyll på dålig täckning på mobilen!

Postat av: # the CLOWNCUNT

Vansterwiki: Jag ska tänka på det. Jag tänker ju vägra betala den. De kan fortfarande inte BEVISA att jag har en tv. De har ingen rätt in i min lägenhet heller. Så det blir bara jobbigt för dem. Hårt mot hårt, töntigt nog om en jävla tv- avgift men jag är rätt töntig :)

2011-06-17 @ 23:20:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0