Durex söker kondomtestare - Sommarjobb

Ett förslag som extraknäck? Visst, det står ingenting om lön eller så. Man får en kartong kondomer som man skall nyttja och sedan recensera.
Min fråga står dock obesvarad: What´s in it for me? Jag får kondomer och de får omdömen, sen då? Kondomerna är då i det här fallet arbetsmaterial. Får jag betalt för det här, i rena slantar alltså? 
Hur skulle man vilja definera yrkestiteln: Kondomtestare? Under den rubriken måste ju finnas arbetsuppgifter: Knulla, testa och recensera. Blir nog en grej att skriva under "underliga meriter" i CV:t för den som ser sig intresserad av detta jobb.


En liten parantes här: Sista kvällen på SRF satt vi några få vid vårat tält i nästan totalt mörker och pratade med varandra, sen hör vi ens duns och kan urskilja två ringa gestalter som grovhånglar mot våran grannes husvagn. Vid det här laget satt vi med spänning och inväntade ett inbrott men icke! De började mest slita av varandra kläderna, varpå Emma inte kan låta bli att harkla sig och ropa: Get a tent! Jag själv höll i en ficklampa som jag riktade mot dem - No fucking reaction! Som om det var helt naturligt att bete sig så där förargelseväckande, och det kanske det är. Jag är förmodligen bara så väldigt konservativ och gammelmodig att jag hänvisar diverse åskådare till bio eller något där man får betala för att titta!
De gick troligtvis vidare och körde sin grej. Ey, go ahead! Här, ta en Durex och rescensera den åt mig.


Kommentarer
Postat av: Anders J

Intressant yrkestitel. Ska byta ut makaroniborrare på Kungsörnen bara för det.

Fick du bilderna på möblerna?

2011-06-18 @ 15:16:04
URL: http://andersfrihamn.wordpress.com
Postat av: Anders J

Svar: No problems, yw :)

2011-06-18 @ 18:04:59
URL: http://andersfrihamn.wordpress.com
Postat av: Ema

haha, sjyst jobb om man fick iaf lite betalt för det.

2011-06-20 @ 19:34:41
URL: http://movingforthesakeofmotion.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0