Nu bränd på bål

Ljuga är svårt. Min gomspalt darrar som på en gospelkör, mina händer får helt plötsligt Parkinson och sen får jag afasi. Allt detta för att ringa upp Radiotjänst och säga att jag inte har någon tv.
Typiskt mig att göra allt lite värre. Inte nog med att jag lägger på i örat på den som ringde, utan sen måste ringa tillbaka och LJUGA. Ibland vill jag bara lägga huvudet på sne och säga: "Men Bella lilla.." med en förnedrande ton. Det förtjänar jag allt. Att jag inte kunde vara ens lite uppkäftig och bara låtsas om att de inte har ringt överhuvudtaget.
 Det här är nästan som att sjukanmäla sig från skolan när man egentligen inte är sjuk utan bara inte orkar släpa sig ur sängen, borsta tänderna eller dra iväg och göra matteprovet. Då ringer man telefonsvararen och harklar sig: "Ehuu huuu, jag kan inte.. Ehu huu.. Komma till skolan idag, för jag mår inte.. Ehuu huu.. Bra." Men redan nästa dag, när matteprovet är över, så kommer man frisk som en nötkärna.
Fast jag var aldrig typen som sjukanmälde mig. Antingen så kom jag eller så kom jag inte. Var jag verkligen sjuk, så ringde jag. Men det jag har gjort nu, är fan i mig lågt. Glocalnet har sin bästa kandidat right here.

Nej, nu ska jag fortsätta hosta upp små, slemmiga Shreks och sedan titta på den svarta tv:n.


Kommentarer
Postat av: Sandra - Den deporterade dalkullan

Haha! Ljug så tungan blir svart! :PJa, mina tunnlar är 12 mm.. Men jag syftade på ringarna du har som går igenom tunnlarna.. Vad är det för size på dom? :)

2011-06-15 @ 13:01:27
URL: http://sandravardag.blogg.se/
Postat av: Grodan

sv: jo, det är väl så. Och nu ska man väl få betala för att man ser på web-tv också snart va?

2011-06-15 @ 17:58:45
URL: http://reneesmedhult.blogg.se/
Postat av: Baby

Sv: Ja visst är det! Ett knep som jag brukar använda är att blanda lite Directions röda toning med mitt balsam och låter det sitta i några minuter varje gång jag tvättar håret, på det sättet "fyller man på" med röda pigment regelbundet och behöver bara färga hela håret när man börjar få utväxt :)Gillar din blogg jättemycket btw, den är sjukt snygg!

2011-06-16 @ 10:43:13
URL: http://rockerbaby.blogg.se/
Postat av: Jojjo

sv: Så kan det va:P... Så sjukt störande när folk står ivägen helt döda och pratar/smsar längst fram så man inte ser ett skit. Hände mig på Ozzy... Smsa längst bak liksom:PpPpOch säger som rockerbaby, sjukt snygg blogg!:)

2011-06-16 @ 13:04:45
URL: http://chickenshit.blogg.se/
Postat av: Baby

Sv: Nämen gud vad konstigt, mig satt den riktigt bra på! :o Vilken nyans var det du använde? Jag använde Fire som var mer "kall" i färgen, poppy red vet jag var väldigt populär men den tvättades ur snabbt och blev rosa-dassig

2011-06-16 @ 18:20:02
URL: http://rockerbaby.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0