Once upon a time.. Ett anorexibeteende.

Jag hittade en ganska sjuk bild på mig själv från -05/06. (JAG BORDE DEFINITIVT INTE LÄGGA UPP DETTA!) Man kan knappt se att det är jag. Man ser egentligen ingenting.. 

Det var en period när jag inte åt något - Eller, inte mycket. Jag levde på bananer och marabou- choklad. Möjligtvis havregrynsgröt. Jag tyckte att jag var tjock. Yes! Been there, done that. Därför känns det så jävla beiget att se anhängare till barnmatdiets- bloggare. Vad gör de med sina liv? Förstör dem. För att deras hjärna inte går ihop med kroppen. Det spelade ingen roll hur mycket man joggade, hoppade över måltider, drack cola- zero, använde slim- krämer. Still fat.
 Det händer massor med kroppen på sätt att man blir smal då givetvis (Här är ordet "smal" för ynkligt. "Benig" passar bättre) men också sköldkörteln, inre organ, hjärnan tar stryk av det här störda matbeteendet. Allt påverkas. Ändå fattar hjärnan ingenting. Hjärnan gör att allting blir konvex/förstorat. Man är egentligen inte tjock. Egentligen är man undernärd och konkavaktig.
Hur kan två kompanjoner som hjärna och kropp motarbeta varandra?
Kanske finns det någon som tycker att det inte ser så farligt ut, men jag tycker att det ser förjävligt ut.
Den här perioden varade inte särskilt länge, så det hann inte gå för långt. Tack och lov.Här hade jag t.o.m suddat ut ansiktet. Jag är fullt medveten om att jag visar nästan hela kroppen här men jag ser inte ens i närheten ut så här idag, så what the fuck. Hur såg man ut som bebis? Typ väldigt naken och fjunig.. Tja, tar man av sig kläderna idag så är det väl detsamma som bebis men jag försöker behålla kläderna på. Åtminstone bland folk.
- Det jag försöker säga är att den här tiden är SÅ långt förbi mig och idag är jag hälsan själv, minus rökning.
Jag var alltså 1.74 cm lång och vägde runt 50 kg.
Idag är jag 1.78 och väger mer än 63 kg. Jag väger mig nästan aldrig. Till vilken nytta gör man det? Fötterna pallar ju fortfarande med, så så farligt kan det inte vara.
 Vågen är ett helvetesredskap man ska ge fan i att använda sig av. Det är inte vikten som spelar roll. Har man en ordentlig hjärna som arbetar som den ska och ett par ögon som ser så långt som till spegeln, så räcker det. Titta på dig själv och se hälsosam ut. Ben ska inte sticka ut. De ska knappt kännas om man tar på dem. Det ska vara mjukt på dem. Då vet man att man har ätit ialla fall.

Kommentarer
Postat av: Babba

Det där var inte snyggt och du har jävligt rätt i att vågen är en dålig ide. Vi killar vill ju väga mycket men i muskler. Det vet man inte förrän man tittat sig i spegeln.

2011-06-21 @ 00:26:08
Postat av: Mick

Go you! Riktigt bra blogg inlägg :) Sånt där borde unga tjejer och killar höra :)

2011-06-21 @ 03:15:07
URL: http://mcmick.blogg.se/
Postat av: Jojjo

Starkt att du tog dig ur det, det är skitsvårt!

2011-06-21 @ 12:42:42
URL: http://chickenshit.blogg.se/
Postat av: Frida

Sv; Det är han, ehehhehhePå Gretas är man peppare än peppast ända fram till stägning :D2011-06-21 @ 22:34:40
URL: http://fridae.blogg.se/
Postat av: Mick

Sv; Jadu.. Jag vill verkligen flytta och om jag skulle flytta någonstans så skulle det vara göteborg tro mig :) Har alltid velat flytta dit, jag vet inte heller vad jag vill jobba med. Just nu vet jag inget förutom att jag vill bort från Östersund snabbast möjligt :) haha! Vad gör du nu för tiden då

?

2011-06-21 @ 23:07:45
URL: http://mcmick.blogg.se/
Postat av: Sandra - Den deporterade dalkullan

Word!

2011-06-22 @ 09:11:29
URL: http://sandravardag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0