"Remember, where ever you go... There you are."

Det här med blogg va'.. Så fruktansvärt komplext. Det finns ju en uppsjö av olika bloggar som handlar om både dadda, hink & spade och kiss, skit & Greta i ladugården - Sen någonstans där mellan kiss och bajs har vi Kissie, Kenza, Gayblogg etc. Jag följer inte några av dessa makabra bloggare. Det kan hända att jag slinker in på Kissies blogg någon gång per halvår för att kolla vad människan gjort åt sin haka, näsa och bröst den här gången (Hon blir allt oproportionerlig och jag måste medge att jag förundras över hennes lergubbe- massa till kropp som kan förvandlas likt Barbapapa från hink till spade. Minst sagt beundransvärt!) Fast nu behöver jag inte ge henne mer. Aftonbladet är ju henne hack i häl.
 Kissie är ju ingenting nytt heller. Hur många upplagor av platinablont löshår och gigantiska löspattar finns det inte? Först Pamela Andersson, någonstans mellan henne och Kissie var det Linda Rosing, Natacha Peyre. Sen ser ju var och varannan ut så idag. Vilket mål att uppnå! Om några år kommer Kissie ångra allt hon har gjort och ska skriva psykologi/biografiböcker med anorexi som huvudämne - Som kommer att floppa totalt.

 Happ, sen har vi Kenza. Skitsnygg men något intetsägande brud som signalerar: What you see is what you get. Man vet precis vad man får av Kenza. Hon pryder ett omslag, kör på sina modellbilder med Tyra och.. Ah, that was pretty much it. Snygg men tråkig. 
 Gaybloggaren Amir nåt kan jag knappt uttala mig om förutom att han, precis som många andra c- kändisar, blir lite höga i sig själva, den här "I can do whatever I want, so get out my face." retar ju gallfeber på mig som inte bryr som om någon jävla bloggstatus. Jag skriver blogg, helt utan reklam, för att det är så jag vill ha det. Folk har föreslagit att jag ska tjäna pengar på bloggen men jag har sagt nej och är således ingen affärskvinna.
Kul att folk läser min skit men det är återkommande läsare som är viktiga och inte come and go- varianter som lämnar spår i min kommentar- spalt i klass med: SPAM! Kommentera för huvudämnet eller något annat, så svarar jag om det relevant nog eller också trycker jag på "blockera". (Och det är väl därför man skriver blogg, för att få någon jävla respons!)
 Jag är själv generös med kommentarer men ENBART om jag har något att säga: Komplimanger, en fråga, ett tillägg, en parantes etc. Ibland skriver jag till folk utan att namnge min egen blogg för att folk ska se det som en seriös kommentar. Det är oförskämt att inte svara, dessutom. SPANK you maddafakkas.

Självklart vill jag kunna få tips till nya bloggar men inte bara för bloggandets skull. Det måste finnas substans, relevans i bloggen om jag ska kunna finna intresse. Ärligt talat bryr jag mig inte om mode, familje-, fitness-, problembloggar. Ge mig bilder, musik, lite uppkäftighet varvat med humor and I´m sold. Det behöver inte vara mer komplicerat än så. Ibland räcker det med att vara snygg också.
Därav dagens rubrik. 
Enough said/

Kommentarer
Postat av: Anders J

Märkligt att du tar upp det här just nu för jag har nu några månader funderat på att stänga ner bloggen på obestämd tid. Why? För det är så förbannat tunt med respons numera. Det är du och 2-3 pers till som verkligen hänger på, vilket såklart betyder jättemycket, men av de 200-300 läsare jag har så är det ju ingenting. Vaffan pysslar alla andra med?

Sitter i valet och kvalet här och funderar. Kanske det är dags för en längre semester.

2011-06-21 @ 02:06:10
URL: http://andersfrihamn.wordpress.com
Postat av: Anders J

Glömde förresten tipsa om http://kajsalisasblogg.wordpress.com/ som jag har gillat länge. Hon är en väldigt smart 08:a och usk som driver stenhårt med makthavarna och speciellt alliansen och dessutom är hon scoutledare som gillar att ha sex i skogen en gång om året. Henne lär du gilla att läsa om :)Sv: Tack för det långa svaret och ja, du har ju såklart en poäng med det du sa. Det är trots allt runt 300 pers varje dags om kikar in och det måste väl betyda något. För tillfället filtrerar jag muttafukkas och det är kanske det som irriterar mig också. Men alright, jag kör på lite till.

Thx :)

2011-06-21 @ 20:14:50
URL: http://andersfrihamn.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0