Sweden Rock Festival, del 2

Det är torsdag och nu börjar festivalen på riktigt! Under den här kvällen hade jag mitt standardobjektiv och fick inte alls några bra bilder på de band vi såg. (Detta för att jag trodde att jag inte skulle komma in med mitt belånade 55-250 objektiv men det gjorde jag sen under fredagen).
Den här dagen var det så jävla kasst väder och kallt var det men jag lyckades överleva med ett linne, två tröjor och en jacka - Som barnen i Frostmofjället.


Jag och Mathias med "Den osynlige apelsinen".


"Bajs i handen".


En pinsamt dålig bild på Joan Jett and the Blackhearts.

Under den här spelningen stod Jocke Berg framför oss med sin fru och till min stora förvåning såg han ganska bra ut på riktigt, utan kajal och "Den osynlige apelsinen"- minen. Men den stackars jäveln fick ju inte vara ifred för alla töntar som gick runt och glodde honom i ansiktet, så han gittade.


Accept var jävligt bra men det är inte riktigt min musiksmak. Jag är mer för Rock n' Roll.


Saxon var Torsdagens bästa, utan tvekan.

Här har vi deras bästa låtar under kvällen:
Judas Priest var så jävla dåliga och Rob Halford såg ut som en blind hobbit på scen. Jag såg två låtar och sen sket jag i resten. You´re a dead man now, Halford. Hajdå!

Tyvärr såg jag inte så många band som jag hade önskat men min kropp behagar inte att hålla sig upprätt under mer än två konserter åt gången och mina fötter pallar det definitivt inte.
Det hade varit fräckt att se både Frantic Amber och de andra lite mindre banden.


Kommentarer
Postat av: Emma

Håller med, Saxon var bäst! :D

2011-06-14 @ 18:44:19
Postat av: Jessica

Sv: Kan tänka mig att de var ganska mysigt för ögonen att se på jocke! hahahHåller med om att Accept är ett jävligt bra band, tyvärr faller dom inte heller mig i smaken

2011-06-15 @ 23:52:51
URL: http://jasshole.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0