Sweden Rock Festival, del 3

Fredagen är här och här har vi mulet men inget regn! Solen bakom molnen tog gött på oss den här dagen ändå. Vilken jävla bonnbränna jag har nu.
 Natten till fredagen blev Marcus i vårat Camp bestulen på 2.000 kronor och sin mobiltelefon, medan han låg i sitt tält. Inte så konstigt när hela jävla Norje vimlade av tattare (Förbjud tattare!) 
Polisen hade tydligen haffat någon tattarbrud någonstans som hade haft en större summa pengar på sig. Jag har också hört en del rövarhistorier om vad tattarna gör för att komma in i tälten. De låtsas sälja hattar (På så sätt kan ingen hindra dem från att komma in på en del områden), sen kryper de in i tälten. När de sen blir haffade så skyller de på att de ska köpa grejerna som finns i tälten. SURE BACON, när ingen där va'? Äckliga jävla tattarjävlar, dra åt helvete med Rob Halford!

Lustigt, jag var sjuk innan jag åkte till SRF och var fortsatt förkyld under tiden men under fredagen försvann det. Skönt att vara frisk tänkte jag men så under fredagskvällen fick jag ögoninflammation på ena ögat. Typiskt!


Tony, grottmänniskan.


Nanne


Lindaden osynlige apelsinen
Där kom den igen, "Den osynlige apelsinen".


Emma


Random cool tigerkille. (Det här ett av det bästa med SRF: Alla människor och vad de har på sig!)


Iced Earth


Marcus, Heavy, Roger, Linda, Andreas, Lasse, Tony, Emma och Mathias.


Phil AnselmoDown.

Det var jävligt kul att se Phil Anselmo faktiskt. Snygg har han alltid varit men han ser ut som en jävla pundare nu. De var dock jävligt bra, ska tilläggas. Han kan röja, den fan!Ralf Gyllenhammar, Mustasch.

Ralf Gyllenhammar

Detta är minutrarna innan Ralf ollar på sina svettband han har runt handlederna och kastar ut dem bland publiken. (Jag duckade!) Och jag vill tillägga att det inte var lite han ollade på grejerna. Det är bra att han har visat sin pung för hela SRF- folket. HEJA RALF, du är en knäpp son- of- a- bitch men du är cool ändå.
Mustasch var ett av de bästa banden på hela festivalen.


Rob Zombie
Jag hade aldrig hört Rob Zombie innan men de här killarna var jävligt bra live, på scen och dansade urschysst - De var allting annat än döda!
Dessutom gillade jag deras inslag av.. Trance eller vad man nu ska säga. Jag kan inte hitta någon bra jämförelse.

---

Kvällens sleazeball, David Coverdale från Whitesnake. Bandet dödade hela konserten med flera minuters gitarrsolon. Den här fjanten kunde inte ens köra "Love ain´t no stranger" utan att förstöra den.
En dålig headliner med andra ord. Två dagar i rad också. Först Judas Priest och sedan Whitesnake - De har nu officiellt gått i pension och skulle egentligen gjort det för flera år sedan men det är kul att ha sett dem iaf, även om minnet av dem kommer att vara bedrövliga.


Kommentarer
Postat av: Emma

Grrrrralf! Undrar hur dom där svettbanden luktade efter en hel konsert..?

2011-06-14 @ 18:49:19
Postat av: Mathias

Riktigt snygga bilder! Minst lika bra som en proffsfotograf :)

2011-06-14 @ 20:30:19
Postat av: sanna

satan vad grymt! riktigt snygga bilder också, är nådigt avis. ;)haha, kan tänka mig saxon ägde sööönder, och att jocke var döhet. fifan.min halvkopia? ;) haha. that's a first.

2011-06-15 @ 01:13:02
URL: http://ssanibo.blogg.se/
Postat av: Sandra - Den deporterade dalkullan

Du tar riktigt bra bilder måste jag säga!Å du! Vad är det för mått på ringarna du har genom dina tunnlar? Fetsnyggt är det hur som helst! :)

2011-06-15 @ 11:37:33
URL: http://sandravardag.blogg.se/
Postat av: Baby

Rob Zombie är helt fantastisk! Han är dessutom en grymt skicklig regissör! :)

2011-06-16 @ 10:46:46
URL: http://rockerbaby.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0