Sweden Rock Festival - The Final Countdown

Sådär ja! Då vaknade man upp med ett öga stor som en pingisboll, inkletat av grönt ögonslem som gör att ögat inte går att öppna utan vatten på en bomullstuss. Sen på med solglasögon innan någon skriker och väcker uppmärksamhet.
Vid det här laget hade jag lyckats odla fram skavsår på fötterna och smärta i korsryggen - En tillhörande del av festivaler.
En smärre invasion av myror hade även drabbat vårat tält men inga tvestjärtar syntes till. Jag lyckades bli biten av en pissmyra också. Det gjorde ont, mannen! Hur kan något så litet göra sig sånt stort besvär? Det är Djävulens påfund. Must be.
Det som var skönt med lördagen var att vi kunde glassa på ganska bra fram tills Black Label Society spelade klockan 19.30. Fast vi var ändå inne på området och kollade in småband hit och dit.


Mycket folk!


Glassa på vid B&J tältet.


Black Label Society

Sweden rock

Zakk Wylde

Tatuering på Zakk wylde
Det här är en tatuering som en kille som stod framför mig hade på sin skuldra och det kan ju vara en av de snyggaste tatueringarna jag sett. Linjerna var skitsnygga, bra profil och framförallt detaljerna! (Bra att bilden är något suddig.)

Här måste tilläggas att en av mina största missnöjes- momenter trädde i kraft. Jag hade sett fram emot att få se Zakk Wylde live men jag tyckte att han saknade närvaro och sen förstör han hela konceptet med ett gitarrsolo som varade i ca 15 minuter och det värsta av allt: Gitarrsolot var dåligt! Det blev en ren plåga för öronen. Folk började prata i publiken och många gick. Jag kastade papper mot honom, papper som jag torkat grönt klet med och sen svor jag. Jag var så förbannad! Hela min festivalstämningsresa hade rasat som en lavin.
Nu hängde läppen också.. Vid det här laget såg jag ut som Quasimodo med mitt öga och allt.
Thin Lizzy


Det här bandet räddade hela min kväll. För det första var det en stämning utan dess like: solnedgång, fest och glädje. Alla dansade när det här bandet körde på och folk så in i helvete. Enligt mig fick Thin Lizzy en klar 4/5 i betyg och när jag läser Aftonbladet har Mattias Kling gett dem en 2:a. Jag höll på att smälla av! De som hittills har recenserat Thin Lizzy hakar upp sig på att Ricky Warwick inte sjunger som den gamla döda sångaren Phil Lynnotts men Warwick gjorde ett ypperligt jobb tycker jag.
Här får ni kvällens bästa låt med dem:


(Här sjunger iofs Phil Lynnotts, live - 77)


I stort var festivalen skitbra, om jag kunde trolla bort förkylning och pingisboll- ögon, tattare och dåliga sångare. Nästa år blir det husvagn och inget tält!


Kommentarer
Postat av: Jennie

Sv; Ser sjukt mycket fram emot att se Mustasch, längtar som fan!! :) Kan tänka mig att de är asgrymma live :3 Slipknot ska ju också bli kul såklart.Åh Sweden Rock, dit har man ju velat åka de senaste åren men inte haft råd :( Får hoppas på att jag springer på en guldgruva till nästa år :) Och Tack så mycket ;D

2011-06-14 @ 19:40:31
URL: http://whileyouweresleeping.blogg.se/
Postat av: Emma

Basisten i Thin Lizzy, såna underbara höftrörelser och miner!! :D

2011-06-14 @ 22:58:12
Postat av: Jojjo

Blev också lite besviken på BLS...

De var asbra bara för att de är BLS, typ som Ozzy är alltid Ozzy även om han stammar och vinglar fram, ah du fattar:P. Blev besviken när de gick av scenen typ 30 min för tidigt, och sedan kommer upp igen. Kändes som om de inte ville vara där:(

2011-06-15 @ 23:22:13
URL: http://chickenshit.blogg.se/
Postat av: Jojjo

VIlken kamera är bilderna tagna med förresten?:)

Snygga!

2011-06-15 @ 23:24:05
URL: http://chickenshit.blogg.se/
Postat av: Joss

Grymma bilder!

2011-06-20 @ 12:22:39
URL: http://jrietz.blogg.se/
Postat av: Linda

Vilka fina bilder (:

2011-06-22 @ 10:33:40
URL: http://www.nattstad.se/LindaLinnros

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0