Sweden Rock Festival, Del 1

Vi anlände till Å- campingen på SRF under tisdagseftermiddagen och slog upp tältet, tog fram vårat Trangiakök och stekte mat. Vi var minsann så pass duktiga att vi lagade våran egen mat till frukost, lunch och middag. Kaffe, gröt, pasta med tomatsås och champinjoner. Vi använde oss bara av konserver och torrvaror. Därför är det perfekt med pulvermjölk som man blandar ut med vatten. Smakar precis som mjölk och passar bra till gröt, kaffe or whatever. Finns att köpa på alla typer av matbutiker. Ett hett tips från coachen bara.
Vi befann oss i ett relativt stort camp med folk från Borås/Göteborg och hängde för det mesta där fram tills under torsdagen, då festivalen började för oss med 3- dagars biljetter.

Onsdagsmorgonen var tämligen underhållande när jag skulle gå och lägga årets första kabel i en bajamaja då jag hade en oöppnad förpackning våtservetter med mig, just in case. Så när jag sitter där inne i mitt bås och ska försöka öppna den här skiten, så tryckte jag in mitt finger i öppningen (Som ser ut som en sprits med piggar) för att få ut en servett och vad händer? Jag fastnar med mitt högra pekfinger i den här, nageln blir alldeles vit och jag kommer inte loss. Vad gör jag nu? Jag kan inte torka mig, jag kan inte med att ropa på någon att hjälpa mig, jag började svettas men så efter många om och men lyckades jag komma loss. Att man inte ens kan gå på toaletten utan att det ska hända något! 
Jag såg att Linda Hallberg (Sminkinspiratören) sprang i våra trakter också. Söt tjej!
Andreas Olsson


Lasse


Linda


Trangiakök


Mathias med dunderfrukost.


Roger, Emma, Andreas, Mathias och Heavy med metalbibeln!


Mathias


Vi gick runt på campingen och kollade runt lite, där hittar vi ett par skåningar..


Random husvagn. Kreativt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0