Villervalla!

img_1776 (MMS)

Villervalla! Rubriken talar för sig själv. Hela livet präglas av dramatik och kaos. Det började med mormor (Som nu mår relativt bra och är helt klar i huvudet!), jag själv har råkat ut för en hel del personliga incidenter plus att min hälsa har lika god aptit på diverse baskelusker som apor har på bananer. Där tyckte jag att måttet var rågat! Men nej, lite till.  Jag har fått ringa polisen å en god väns vägnar och fått en person häktad. Allt är i upplösningstillstånd och stressen ökar i takt med ett blastbeat alà grindcore. Håret trillar av mig, så jag kan gladeligen se fram emot hösten med tre hårstrån på varje sida av det här huvudet. Ögonen är fortfarande inte bra och jag ser för tillfället ut som antingen en misslyckad makeup- artist eller också som någon som brukar större mängder narkotika (Tack vare alla finnar på hakan också.)   Inte fan kan jag sova heller. Till mitt stora förtret kommer jag att se ut som Pete Doherty i sitt esse innan karma är klar med mig. (Kom ihåg, man får aldrig mer än man klarar av!) Eller?


Kommentarer
Postat av: Anders J

Å fy fanken, det verkar hända en hel del skit i ditt liv just nu. Iofs gott o höra att mormor mår bättre!

Klart stressen påverkar ens hälsa väldigt mycket, kanske meditation eller något liknande skulle kunna vara bra för dig? Eller semester i Borås ;)

2011-06-27 @ 16:34:11
URL: http://andersfrihamn.wordpress.com
Postat av: P

Det fixar sig! Jag lovar (om jag har fel bjuder jag på glass), och inte kommer du bli skallig heller!

2011-06-27 @ 18:47:37
URL: http://analog.techmonaut.com/
Postat av: # the CLOWNCUNT

Meditation har jag funderat på länge, faktiskt. Är nog nära en utbrändhet. Behöver lära mig att gå in i mitt psyke och behärska stressen. Jag gillar ju skogen, jag gillar promenader och jag gillar att tänka, så egentligen borde ingenting gå fel i en yogaställning och meditation.Tack P! Jag såg ändå en flintig tant idag som fick mig att inse att det hela kunde ha vart värre. Tacka vet jag peruker eller också rakat!

2011-06-27 @ 19:18:03
URL: http://larvamasturbation.blogg.se/
Postat av: P

För egen del kör jag på rakat, det blir så när man blir "gammal"...eller något!Så har fröken Clowncunt bokat upp helgen med stadiumspelningar?

2011-06-27 @ 19:51:55
URL: http://analog.techmonaut.com/
Postat av: # the CLOWNCUNT

Jag skulle på Metallica, men jag vet inte hur det blir än. Jag antar att det är det vi pratar om.

Du ska?

2011-06-27 @ 22:20:23
URL: http://larvamasturbation.blogg.se/
Postat av: Syster

Du och homer

2011-06-29 @ 23:00:04
URL: http://Streetsofsteph. Blogspot.com
Postat av: P

Skulle på Metallica, men ska inte?Jag ska, självklart! Du också :o)

2011-06-29 @ 23:05:17
URL: http://analog.techmonaut.com/
Postat av: Sandra

Låter inte bra tjejen! Jag hoppas att det löser sig. :SVilken vecka var det du och Mathias skulle upp till Orsa? Måste upp en snabbvända när pengarna trillar in, tänkte försöka synka det med er! :)

2011-07-05 @ 20:37:16
URL: http://sandravardag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0