40- års middag - Heja Åsa!

I natt hade jag en sjukt konstig dröm. Jag drömde att jag smutsade ner min kära mors necessär med avföring. Av någon anledning låg den lilla väskan på toalettlocket och jag tänkte mig väl inte för när jag satte mig. Resten av drömmarnas tider handlade om att få bort detta innan hon hann upptäcka det. Jävla meck!
 Sen spillde jag vatten på min iPhone igår men som tur var klarade den sig! (Peppar, peppar..) Det hela resulterade ut i ett par drömbilder om en uppfuckad display också. I morse hade jag ångest när jag vaknade..

Ikväll ska jag inta soffläge med min kära kamrat Mathias till "Män som hatar kvinnor". SNUSKIGT bra film för övrigt! Jag har fått låna hela triologin av Åsa, som vi var på 40- års middag hos igår. Hon hade gjort en deluxe- lasagne åt mig, vegetarianen, och den jävlar i mig smälte i munnen! På det fick vi tårta (Budapestbakelse?) och den lade sig också helt ljuvligt i både mungap och maggrop.
Mathias och en kompis till Åsa. För att visa respekt mot folk som inte vill bli publicerade hejvilt, så lägger jag bara upp denna.

Kommentarer
Postat av: Emma

Testing, testing sa flickan... Fin bild! :)

2011-03-14 @ 22:39:58
Postat av: Anonym

Testing, testing sa flickan... Fin bild! :)

2011-03-14 @ 22:40:35
Postat av: JOss

Sv: hello! :)

jaa vissa bilder har jag använt mig en app utav. Cross process heter den :)

kram

2011-03-17 @ 08:53:08
URL: http://sickbitch.se
Postat av: Chitty-D

svar: jo jag är veg haha skrivit ganska mycket om det:O men ja jag har också den, fast på min står det 2 piller om dagen? och den funkar väldigt bra för mig med :D men tänkte om det finns nån för BARA hår :P

2011-03-17 @ 19:54:49
URL: http://chitty.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0