Akta sig för att snava!

Jag fick ett samtal av min kära mor idag om att mormor hade ramlat under natten och slagit sig fördärvad. När hon sa att mormor hade slagit upp hela ansiktet så fick jag en bild av mormor insideout; uppfläkad; deformerad. Det satte sin panik i mig direkt och ju mer mamma berättade, desto ondare gjorde det i mig. Det gjorde ont i kropp och själ. Där någonstans brast det och tårkanalerna var i full gång. Stackars mormor!
 Hon låg på akuten, dit jag fick ett direktnummer så att jag kunde prata med henne. Hon lät dåsig och trött. Hon babblade osammanhängande men vi lyckades få rätsida på vad som hade hänt och resultatet blev tydligen ett hål i pannan som man hade stripat. Ingen deformerad mormor med andra ord, dock en väldigt blå mormor. Som en smurf, typ. (This is why I hate not to live in Östersund..) Jag hatar ju att jag inte kan vara där för henne. Det spelar ingen roll för mig att hon har hemtjänst som ser om henne. JAG vill ta hand om henne. Det har jag lovat henne i alla år. Då vill man ju kunna hålla sitt ord.
 
Hennes humor är det inget fel på i alla fall. Hon berättade nu när hon var hemma att hon hade tappat någon nyckel till ett skåp där hemma, som nu satt griller i huvudet på henne. "Men skit i det nu, mormor. Vila och ta det lugnt! Sen ska jag berätta att jag kommer upp och hälsar på dig vecka 15. Kan du försöka hålla dig till liv tills dess eller?"
"Mja, mjo", säger hon, "om du kan hitta min nyckel".

"Mormor, har de sytt?"
- Va?
"Har de sytt i pannan på dig?"
- Nej... Jag har bara stickat strumpor och virkat..
"Nej, men.. Har de sytt i pannan på dig? Du har ett hål där som inte ska va'."
- Hahahahahaha. Nej..

(Där någonstans föll poletten.)

<3 Mormor, håll fan på dig nu. Annars måste jag gå lös på kommunen som inte kan bevilja dig vård 24/7. De lär ju bevilja den nu.. Or else!

SÅ IN THE END då, folket, är det inte bara jag som snavar... Det går i generna.
Kommentarer
Postat av: Mick

sv; åh göteborg!! Älskar den staden, den är så fin och härlig. Ja jag gör väll också som alla andra människor gör äter och skiter ! hah

. Ja jag är tyvär kvar här, tar studenten i år så det ska bli spännande :) Jag är nyuppsagd på ICA blåcenter så nu chillar jag bara lite fattigt haha! :)

2011-03-11 @ 00:49:27
URL: http://mcmick.blogg.se/
Postat av: Hillevi

Hahaha! Vilken gullig mormor :D

2011-03-11 @ 07:58:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0