Anställningsintervju

Jag har varit på anställningsintervju som Personlig assistent idag. Meningen är att jag långvarigt ska jobba deltid där för att fylla ut min 80 %. Denna tjänst ligger mellan 20-40 % vilket skulle kunna passa mig. Jag känner att jag behöver en radbrytning i detta kapitel kallat Jobb. Jag tycker fortfarande om mitt jobb men man behöver lite omväxling - För att lära sig nya saker och för att veta vad fan man har egentligen.
 Intervjun gick väl (?) bra. Är det inte så man brukar säga? De såg inte helt imponerade ut av vissa saker - Vi delade inte riktigt intressen på alla plan men vi var båda helt överens om att jazz är värdelöst i musikväg. Well, that´s a good start! De verkar dock intresserade ändå. Kanske tveksamma men OM jag kände rätt, så kommer de att ge mig en chans.
Besked får jag troligtvis nästa vecka. Håll tummarna för detta eller också att den andra jag har sökt hos hör av sig. I need the omväxling and the money! Nytt objektiv till kameran, resan till Gud- vet- vart i höst och så vidare..

Apropå anställningsinterjuer - Är inte det som en resa genom helvetet med jämna plågor, handsvett och träsmak eller är det bara jag? Speciellt om det bara blir frågor utan mellanspel och får man dåligt med betänketid. De iakttar ju varenda min och rörelse man gör. Inte minst VAD man tar betänktetid på sig.

"Är du en lyssnare eller håller låda?"
- Öööh... 
SÅ, nu är tiden ute!
-Ööööh... ÖL? Inte det? Nehe.
Sen flinar man.

Kommentarer
Postat av: Sandra - Den deporterade dalkullan

Anställningsintervjuer är tamejfan det värsta som finns! Gilalr stilen dom körde på senaste jobbet: "Det är ingen idé att vi sitter här på ställer massa dumma frågor.. Kom hit å provjobba istället!" Det är lite min stil det! :D

2011-03-25 @ 21:10:51
URL: http://sandravardag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0