Är kändisar vanliga människor?

Jag har aldrig varit särskilt förtjust i kändisar. Tidningsurklipp här och TV- intervju där. Jag har liksom erfarenheten att de ser sig själva som förmer än andra människor, vi vanliga dödliga med Svensson- lön och trasig TV. Kanske, kanske inte.
 Jag gillar inte att folk ska vara förmer än andra. Lite ödmjukhet skadar inte! Det är också det som gör kändisar isåfall lite mer intressanta: Om de kan visa sina mänskliga sidor också. Att bara vara en jävla stjärna är blasé.
Det är helt okej att vara duktig på någonting och vara stolt.

 Det har ju gått ner för alla kändisar som bara har pekat finger åt folk och beter sig illa. (Bye Axl Rose!) 
Vem fan vill ha ryktet som "otrevlig" - Känd som okänd? Det ryktet blir dessutom svårt att rädda om man inte är snabb nog att försöka åtgärda det. Varför är man otrevlig? Råkat på en och en annan irriterande fjant, så try to ignore it! Bemöt dem som gillar er med kärlek. Det väger nämligen fan så mycket tyngre!
Men kom ihåg: Det är era fans som gör er kända! Utan fans, ingen karriär.

Jag har en sjukt dålig erfarenhet av bl a Dogge Dogge- fucking- lito, som gjorde sina närmanden på en buss en gång. Jag kände mig riktigt förolämpad och i tanke på att jag bara var 16-17 bast så gör det mig mer fundersam över hur fan den killen tänkte när han stötte på mig och kom med skamliga förslag. Jag vet inte ens hur gammal han var då men han var förlovad vill jag minnas. "Han gick inte på droger bla bla bla", men mannen! Han var fett hög. Eller bara dum i huvudet. Jag vet inte ens vad som är värst av det.

Nog finns det en människa bakom stjärnan. Människan som petar sig i näsan, pillar navelludd och har en bad hair- day every now and then.

Kommentarer
Postat av: Anders Jolle

Så sant som det är sagt, även kändisar är människor men vissa får lite för uppblåsta egon. Eller som jag brukar säga, även Silvia har ett tarmsystem.

2011-03-03 @ 14:30:57
URL: http://andersfrihamn.wordpress.com
Postat av: josefine

sv: tackar! :)

2011-03-06 @ 19:05:52
URL: http://sickbitch.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0