Att be om ursäkt är fan en konst

Jag gjorde det. It took me 3 fucking years to apologize men jag gjorde det! Ursäkten jag skulle ha lämnat direkt när bråket var igång. Så dum som jag var drog jag ut på det. Saker och ting hade nog sett annorlunda ut idag annars. Det är bara att lära sig av sina misstag och inte göra om dem.
Det är väl egentligen efter att jag började fatta vad vänskap är för någonting som jag insåg att hon var en av de bästa vännerna jag har haft. Det är framförallt en sak att få vuxenpoäng för: Bevara sina vänner och behandla dem med respekt. När man är yngre, i ungdomens år, så har man inga riktiga vänner. Allt är på låtsas. Först när man hittat sig själv och de har hitta sig, då kan man bli vänner/själfränder eller vad man än nu vill kalla det. Innan det är livet om vänskap bara ett stort test.
Synd, riktigt synd att jag inte var mer klartänkt på den tiden som jag är nu. Det hade nog sett annorlunda ut idag. 
Sedan ska det tilläggas att jag inte är särskilt trångbröstad eller långsint när det gäller vissa saker. Skulle vi ta upp kontakten igen, så skulle det bara vara till glädje - Allt gammalt groll är historia!

 Det var först när jag insåg att jag hade några av hennes grejer kvar på min vind som jag tänkte: Nu tar jag fan tillfället i akt och talar om för henne att jag är ledsen över det som hände (Det är nog mycket på vinden som bara ligger och inte bör vara där men dit upp går jag fan inte själv om jag inte måste, om man säger så!) "Jag tror inte på spöken men jag är jävligt rädd för dem".
 Jag vet å andra sidan inte vad detta ämnet rör någon annan än mig själv och Elin för den delen, men jag säger bara en sak: One big fucking stone just fell out of my heart.
En sak av många saker som nu blivit avbockad från min To- do-list.
Ont? Skitnödig? Nåt är det ju.. Den här bilden är tagen från den tiden. Den gamla goda tiden. SER NI? Läppen hänger med. Pinsamt..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0