Att förstöra fina möbler..

Jag lyckades sälja mina gamla rokokosoffor som jag totalförstörde genom att... Ehum. Ja, inget jag tänker bekänna här. Det är alldeles för pinsamt. Så frågor om detta undanbedes snällt men bestämt - Så att jag slipper ljuga.
Så här ser de ut nu:
Min rubrik fick bli "Möblemang för tapetserare?" och någon nappade direkt på det som ett "framtida projekt". Win- win- situation!


Kommentarer
Postat av: emii

hej! operationen gick jättebra, har varit smånojig men jag börjar inse nu att allt gick som det skulle och läker bra så jag är supernöjd!jag tror definitivt på det där, egentligen hur kan man inte göra det? skulle kunna sitta och predika en hel dag om varför det fungerar haha. jag har precis börjat försöka tänka som i "the secret" och hittills de skillnader jag märkt är att jag är positivare som person och inte gräver ner mig så mycket i det negativa tankarna.angående lösenordet så gjorde jag en blogg förut som en underdomän till min gamla och den har jag lösenord på för att det är min bröstblogg. av någon anledning kommer det upp i den gamla också.. men det är bara att klicka avbryt några ggr för den är inte lösenordsskyddad :)

2011-03-30 @ 13:36:23
URL: http://emimys.blogg.se/
Postat av: Pelham123

A case of flatulens aka väderspänning?

2011-03-30 @ 18:43:11
Postat av: bela

pelham: Hahaha, kan du inbilla dig! Ser jag så uppblåst ut att jag skulle släpa en fis så pass att den förstör en antik soffa? Isåfall har jag problem!

But no.. It has something to do with stilettklackar.. Och det involverar inga sexakter. Så frågan är ju vad som har hänt här.. Men jeg kan icke fortelle mer än så! Vore att lämna ner sig själv i rännstenen.

2011-03-30 @ 19:22:21
Postat av: Bettan

haha erkänn, du har fisit sönder dom?;D

2011-03-31 @ 17:35:42
URL: http://roseofdespair.blogg.se/
Postat av: Pelham123

Haha ok då vet jag. Du var ditt vanliga drulliga jag med andra ord? Du dansar i kaffesump och snittar upp antika soffar med stilettklackar..Men är det inte lite osmart om du vet med dig att du är drullig att ha värsta soffmördarstövlarna i soffan? Bara en iakttagelse så där

2011-04-01 @ 09:13:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0