FB- statusuppdatering är ett problem

Lustigt. Igår tänkte jag skriva ett inlägg om Facebook- statusuppdateringsproblem (Ett eget påhittat ord eller?) och sen fick jag läst Metro (Kan ha varit någon dag gammal Metro faktiskt..) där man har gjort en notis om statusuppdateringar som gör klåfingrade inbrottstjuvar alldeles extasa. "Nu åker vi på semester mellan 24/8-4/9". Ganska så jävla korkat att skriva om sin resa hemifrån på ett nätverk som nästan alla har tillgång till, på ett eller annat sätt. Klart som korvspad att inbrotten ökar! Nästan inga risker - Och det man vet alldeles säkert: INGEN ÄR HEMMA! Tårta till alla barnen!
 SÅ, hur mån är man att göra den där jävla uppdateringen på FB egentligen? Är den nödvändig? Kommer någon att bry sig om att ni är på semester i Spanien or whatever? Skull' som' int' tro' de'. Tja, såvida det inte är Björnligan så att säga.

Tänk på det, hör ni! Annars kan ni bli ruinerade.

Kommentarer
Postat av: syster

stjärt, du vet att så långt tänker man inte. Som jag: "Sitter i köping hos tomas" eler "Hede i helgen". Fan..kanske ska skriva "Inte alls i hede eller någon annastans. Hemma och kommer inte lämna huset"

2011-03-30 @ 09:27:00
URL: http://streetsofsteph.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0