I det hårigaste laget

Något migränaktigt har uppenbarat sig i min tillvaro. Och ändå förmår jag mig till datorn. Nästan inte. Skitsamma. Det hör inte till min lille upptäckt jag gjorde idag.

 Jag har spenderat hela förmiddagen på en så kallad "fokusgrupp" med jobbet och på väg hem med bussen fick jag syn på en snubbe som såg ut som en typisk gangster; ghetto- style; snusnäsduk (synonym på den?) virad runt huvudet, stora pösiga byxor och en alldeles för stor hoodie men värst av allt: VÄRSTA JÄVLA MÖRDARNAGLARNA! Jag fattar om killen bär kniv i vanliga fall men han hade definitivt inte behövt det. Hans tumnaglar skulle fan kunna genomföra fiskrensning utan problem. De såg så där härligt sylvassa ut och jag ger mig fan på att killen tänkt tanken att hota någon med tummarna i diverse krislägen. Folk har därmed all rätt att fly. Fyfarao, vilken ocharmig typ!
 Men det var inte allt.. Allt hår han hade på händerna skulle kunna kväva någon också. Först blev jag chockad, då jag trodde att vederbörande var en utklädd King Kong med fuffens för sig. Gangsta- style passar inte King Kong, så nu vet ni det. 
Får man lov att vara så jävla hårig? Inte om du frågar Barbies kusin. (Den här King Kong-look-alike borde dock ta råd från little Miss hår- rädda tösa) Den nya dockan som ska trollbinda hela barnvärlden. HURRA, återigen, för mänskligheten!Kommentarer
Postat av: Anders Jolle

Mänskligheten gör nya framgångar... :)

2011-03-17 @ 22:10:20
URL: http://andersfrihamn.wordpress.com
Postat av: Anders Jolle

Framsteg. Menade jag ju. God natt haha.

2011-03-17 @ 22:10:59
URL: http://andersfrihamn.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0